9000 TL Monitör dahil sistem öneri

Reaksiyon skoru
44
Merhabalar abim için sistem arıyorum 9000 tl bütçem var ve bu fiyata monitör dahil bir sistem arıyorum, monitör 2.el olabilir onun dışında 0 arıyorum, olabilicek en düşük sistem olabilir, oynuycağım oyunlar: gta v, valorant, minecraft

o fiyata sadece apu alabilirsinz

Merhabalar abim için sistem arıyorum 9000 TL bütçem var ve bu fiyata monitör dahil bir sistem arıyorum, monitör 2.el olabilir onun dışında 0 arıyorum, olabilicek en düşük sistem olabilir, oynuycağım oyunlar: gta v, valorant, minecraft
Bu bütçede sıfır gtx 1650 li bir sistem bile bulamazsın eğer bütceni arttıramayacaksan ikinci ele yönelmen tavsiymedir

Merhabalar abim için sistem arıyorum 9000 TL bütçem var ve bu fiyata monitör dahil bir sistem arıyorum, monitör 2.el olabilir onun dışında 0 arıyorum, olabilicek en düşük sistem olabilir, oynuycağım oyunlar: gta v, valorant, minecraft
ikinci el veya apu öneririm 2. elden korkmayın tanıdık bilgisayarcı varsa aldıpınız ürünleri gösterin sağlam değilse zaten şuan dolap ve sahibindende satıcıdan çok alıcı düşünülüyor

Geri