Neler Yeni

900K Araba Önerisi

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ahmet
Arkadaşlar merhaba yeni bir araba alacağım otomatik ve suv olması önceligim babamla birlikte kullanacagım tipi biraz yakısıklı olsun fazla yakmasın istediklerim bunlar max 950ye kadar cıkabilirim düşük kmli olursa sevinirim :)

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Fırat divitci
Vallahi arabalardan çok anlamıyorum ancak fiat egea cross 1.6 multijet almak için para biriktirmeye başladım. Otomatik 7 vites. 1500 devirde 320 tork, 130 beygir. Yakıtı güzel, tipi eh hyundai bayon falan daha güzel ama bu arabanın motor kısmı fiyatına göre çok iyi.

crabman

80+ Bronze
900k bütçeye hasarsız yüksek km siz bir suv bulmak çok zor olur.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
900k bütçeye hasarsız yüksek km siz bir suv bulmak çok zor olur.
sedan da olur hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vallahi arabalardan çok anlamıyorum ancak fiat egea cross 1.6 multijet almak için para biriktirmeye başladım. Otomatik 7 vites. 1500 devirde 320 tork, 130 beygir. Yakıtı güzel, tipi eh hyundai bayon falan daha güzel ama bu arabanın motor kısmı fiyatına göre çok iyi.
cross aklımda hocam

megane 1.3ler nasıldır?

crabman

80+ Bronze
sedan da olur hocam

cross aklımda hocam
renault megane
fiat egea (1.3 multijet)
jetta (biraz araştırmak lazım)
talisman (yüksek km veya 3-5 kuruşluk hasar kaydı takıntınız yoksa)
Hyundai i30 1.6 T-GDI (9.5-5 litre arası yakar ama güçlü bir araba olduğu için ilginizi çekebilir.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kerem
EGEA 1.4 FİRE URBAN 2024 AYNISINI SIFIR ALDIK MEMNUNUZ SIKINTISIZ KAFA RAHATİYNYIO

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Söyleyeceğim şeye %90ı katılmayacak ama sene 2025 araç almak önemli değil.
Yürütme masrafı
Tamir masrafı
Yıllık hafif ağır bakım
Mazot sigorta kasko derken 2025 de alınabilecek tek araç bana göre egea 1.6 dizeldir. Aksini idda eden ya babadan zengindir ya sa bu saydıklarım ile kendi değil aile büyüğü ilgileniyor dur.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Söyleyeceğim şeye %90ı katılmayacak ama sene 2025 araç almak önemli değil.
Yürütme masrafı
Tamir masrafı
Yıllık hafif ağır bakım
Mazot sigorta kasko derken 2025 de alınabilecek tek araç bana göre egea 1.6 dizeldir. Aksini idda eden ya babadan zengindir ya sa bu saydıklarım ile kendi değil aile büyüğü ilgileniyor dur.
bır yerde yanılıyorsunuz araca aile büyüğü baksa dahı o araç bir yerden sonra ihtıyacsa mecbur kalıyorsunuz almaya

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
bır yerde yanılıyorsunuz araca aile büyüğü baksa dahı o araç bir yerden sonra ihtıyacsa mecbur kalıyorsunuz almaya
Tamam da sen konu ile benim yazdıgım yazıyı anlamamışsın. Ben o paraya alınacak araba oldugu için öyle yazdım.
900k ya bmw de alırsın ama 1 sene binersin ilk bakımda elinde kalır yaptıramazsın bu anlamada desim.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Tamam da sen konu ile benim yazdıgım yazıyı anlamamışsın. Ben o paraya alınacak araba oldugu için öyle yazdım.
900k ya bmw de alırsın ama 1 sene binersin ilk bakımda elinde kalır yaptıramazsın bu anlamada desim.
o bakımdan doğru aynı paraya gıdıp dusuk km eli ayağı düzgün yada sıfır arac almayıp senı sanayi yollarına düşürecek araç alırsan geçmış olsun

Top Bottom