Bu ikisinden birini alıcak kadar bütçem var alttaki ile ilgili hiçbir inceleme bulamadım üsttekini ise küçük diye çok istemiyorum hangisi alınır
Hocam valla incelemelirene bakarsanız 3 fanlıya göre çok küçük diğer 3 fanlıların yanında çocuk gibi kalıyor xfx hakkında bir bilginiz varmıİkiside gayet güzel ama gigabyte bir tık daha iyi.Oc olması da avantaj olabilir sizin için.Niye küçük dediğinizi anlamadım bu arada hocam gayet büyük kart.
Marka olarak xfx kaliteli ve bilindik bir marka.Bu modeli de iyi diye biliyorum.Görüntü olarak da çok hoş ve klas duruyor kasada, geçen forumda bir arkadaş paylaşmıştı.Ama benim tercigim gigabyte tan yana olurdu büyüklüğe takılmayın tuğla değil ekran kartı alıyoruz.Hocam valla incelemelirene bakarsanız 3 fanlıya göre çok küçük diğer 3 fanlıların yanında çocuk gibi kalıyor xfx hakkında bir bilginiz varmı
Hocam görüntü bulabilirseniz paylaşabilirmisiniz hiçbiryerde bulamadım çünküMarka olarak xfx kaliteli ve bilindik bir marka.Bu modeli de iyi diye biliyorum.Görüntü olarak da çok hoş ve klas duruyor kasada, geçen forumda bir arkadaş paylaşmıştı.Ama benim tercigim gigabyte tan yana olurdu büyüklüğe takılmayın tuğla değil ekran kartı alıyoruz.
Hocam görüntü bulabilirseniz paylaşabilirmisiniz hiçbiryerde bulamadım çünkü
Altındaki sadece beyaz yanıyor diye biliyorum bide rgb olan modeli var ben beyaz olanı alıcam ama bu lef ışık kapanıyomu acaba
Kapanıyor diye biliyorum ama dursun bence zarar gelmez ledden.Altındaki sadece beyaz yanıyor diye biliyorum bide rgb olan modeli var ben beyaz olanı alıcam ama bu lef ışık kapanıyomu acaba