Neler Yeni

9400f ve rx570 performans sorunu.

REEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burkay turgay
bios vs sistemin herşeyi güncelmi sorununuz garip windows 11 kullanıyorsanız 10a geçin 10 kullanıyorsanız sürüm değiştirin ayriyetten başka oyunlarda bir sorun varmı çünkü bahsttiğiniz oyunlar optimizasyon özürlüsü oyunlar
Biraz kurcaladım eski versiyon sürücü kurdum biraz toparlanma var. Şuan GTA 4 oynanır halde fena değil. CS2 de oynanıyor fakat örneğin önümde smoke patlayınca saliselik donup bir anda geliyor ve 10 adım ileri gitmişim o sırada.

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Biraz kurcaladım eski versiyon sürücü kurdum biraz toparlanma var. Şuan GTA 4 oynanır halde fena değil. CS2 de oynanıyor fakat örneğin önümde smoke patlayınca saliselik donup bir anda geliyor ve 10 adım ileri gitmişim o sırada.
hocam gta 4 normal rx 580 ile bile bazı kişilier medium 60fps zor alıyor siz başka oyunlarda test ettinizmi

REEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burkay turgay
hocam gta 4 normal rx 580 ile bile bazı kişilier medium 60fps zor alıyor siz başka oyunlarda test ettinizmi
Evet GTA nın ciddi optimizasyon sorunu olduğunu biliyorum ben gtx960 a göre değerlendiriyorum. Zaten sorun FPS değil drop ve takılmalar. Ets2mp denedim benzer drop takılmalar onda da var.

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Evet GTA nın ciddi optimizasyon sorunu olduğunu biliyorum ben gtx960 a göre değerlendiriyorum. Zaten sorun FPS değil drop ve takılmalar. Ets2mp denedim benzer drop takılmalar onda da var.
ets gta vs cs dışında neyde denediniz bunlar zaten sorunlu oyunlar

• Beğen
Reaksiyonlar: REEX

REEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burkay turgay
ets gta vs cs dışında neyde denediniz bunlar zaten sorunlu oyunlar
Başka bir şey denemedim ama normalde oynadığım oyunlar şuanda bunlardı zaten. Benim aklıma yatmayan iş sistemde sadece GTX karttaki FPS yetersiz geldiği için rx e geçtim tamam FPS yeterli miktarda şuan ama bu takılmalar droplar neyin nesi. Başka oyun denerim sorun değil ancak 2 gün öncesine kadar neden düşük FPS de olsa sorunsuz oynatıyordu? Şimdi rx kartla iyi FPS veriyorken bu takılma drop neden...

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Başka bir şey denemedim ama normalde oynadığım oyunlar şuanda bunlardı zaten. Benim aklıma yatmayan iş sistemde sadece GTX karttaki FPS yetersiz geldiği için rx e geçtim tamam FPS yeterli miktarda şuan ama bu takılmalar droplar neyin nesi. Başka oyun denerim sorun değil ancak 2 gün öncesine kadar neden düşük FPS de olsa sorunsuz oynatıyordu? Şimdi rx kartla iyi FPS veriyorken bu takılma drop neden...
oyunlar nvidia ya optimize edilmiştir belki kartta sorun vardır ondan dolayı başka oyunlarda deneyin diyoruz

REEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burkay turgay
oyunlar nvidia ya optimize edilmiştir belki kartta sorun vardır ondan dolayı başka oyunlarda deneyin diyoruz
Demek istediğinizi anladım belki başka oyunlarda sorun olmayacak ama oynamak istediğim oyunlar bunlar ya onları düzeltmek istiyorum bir şekilde.

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Demek istediğinizi anladım belki başka oyunlarda sorun olmayacak ama oynamak istediğim oyunlar bunlar ya onları düzeltmek istiyorum bir şekilde.
driver değiştirmeyi deneyin pek bir çaresi yok öbür türlü
Mesaj otomatik birleştirildi:

gta 4 te oyunu vulkana alıp deneyin

REEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burkay turgay
driver değiştirmeyi deneyin pek bir çaresi yok öbür türlü
Mesaj otomatik birleştirildi: