Anakartın kendi güncellemesi için biosta yeri var diye biliyorum flash belleği takip okutuyorsun945GCM-S2L Anakart bios update yapıcaktım ama Gigabyte @Bios programı artık internetten silinmiş ve bulamıyorum buyüzden hiçbi çare kalmadı ne yapabilirim ?
Bios Arizali ise genelde dual bios oluyor gigabyte anakartlar ordanda back bios a geçiş yapabilirsinjzAnakartın kendi güncellemesi için biosta yeri var diye biliyorum flash belleği takip okutuyorsun
eve qflash onuda denedim ama usb gözükmüyor ve herhangi biryere tıklayında donuyor.Anakartın kendi güncellemesi için biosta yeri var diye biliyorum flash belleği takip okutuyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bios Arizali ise genelde dual bios oluyor gigabyte anakartlar ordanda back bios a geçiş yapabilirsinjz
Usb 2.0 aygıt kullan 3.0 olan flash bellekler eski 775 seri anakartların biosunu dondurur yavaşlatır 2.0 bellekte 8 yada 4gb olursa daha iyi ne kadar düşük gb okadar rahat işin hallolur görmeme sebebi dosya formatı olabilir ntfs yâda fat32 den de olabilir yâda zipten cikarmak gerekiyor olabilireve qflash onuda denedim ama usb gözükmüyor ve herhangi biryere tıklayında donuyor.
Kullandığınız flash bellek nedir foto atabilirmisiniz ?Usb 2.0 aygıt kullan 3.0 olan flash bellekler eski 775 seri anakartların biosunu dondurur yavaşlatır 2.0 bellekte 8 yada 4gb olursa daha iyi ne kadar düşük gb okadar rahat işin hallolur görmeme sebebi dosya formatı olabilir ntfs yâda fat32 den de olabilir yâda zipten cikarmak gerekiyor olabilir
Teşekkürler bir deniyimUsb 2.0 aygıt kullan 3.0 olan flash bellekler eski 775 seri anakartların biosunu dondurur yavaşlatır 2.0 bellekte 8 yada 4gb olursa daha iyi ne kadar düşük gb okadar rahat işin hallolur görmeme sebebi dosya formatı olabilir ntfs yâda fat32 den de olabilir yâda zipten cikarmak gerekiyor olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kullandığınız flash bellek nedir foto atabilirmisiniz ?
Denedinizimi ?Teşekkürler bir deniyim