Laptop+ Harici monitör alırsın 24" ya da 27" evdeyken öyle oynarsın masaüstünden farkı kalmaz. Tabi sen bilirsin.oyun oynarken laptopta rahat edemiyorum
okul için i pad 8.nesil almayı düşünüyorum
performans farkı olmaz değil mi çünkü hardcore kasmak istiyorum da fpl falan deneyeceğim uçuk hayaller amaLaptop+ Harici monitör alırsın 24" ya da 27" evdeyken öyle oynarsın masa üstünden farkı kalmaz. Tabi sen bilirsin.
aklımdaki ekran kartı 3060 ve 6600xt 20 bin bütçem var bulabilirim bence teşekkürler hocamAlacağınız laptopa göre değişir. Rtx 3060'lı ve işlemcisi iyi bir şey bulabilirsen Cs go için sorun olmaz. 1280*960 düşük ayarlarda oynayacağını varsayarsak. Alacağın laptopun videolarını da izle tabi. Harici monitör bağlamak laptopta performansı arttırıyor çoğunlukla harici ekran kartından çıkış alacağı için.
Çok pahalıRyzen 5 3600 işlemci
Asus b450m-k II anakart
2x apacer panther 8gb 3200 mhz ram
Performax volkov kasa
Samsung 980 modeli 500 gb ssd
Acer nitro 24’ 165hz 1 ms monitör
Zotac gtx1650 ekran kartı
Bilgisayar mühendisliği okuyacağım okul ve oyun için toplatmıştım bir teknoloji markete
Bu sistem alınır mı neleri geliştirmeliyim?
-Mühendislik için intel diyorlar nedenini bilmiyorum-
Oyun olarak Cs, warzone, rocket league, fm, gtaV, bannerlord oynarım
Trden alacaksın değil mi ? Cs go için işlemcinin iyi olmasına dikkat et eğer masaüstü almak istersen. En az ryzen 5600 derim AMD tarafında.aklımdaki ekran kartı 3060 ve 6600xt 20 bin bütçem var bulabilirim bence teşekkürler hocam
Yalova gencergaming mi? Dostum daha farklı firmalara yönel. 15200 lira yapıyor o fiyata R5 5600 6600xt li sistemler rahat toplarsın.yakalayabilirsek inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:
gencergaming e toplatmıştım sanırım
evet evet orası ama baya önceden konuşmuştuk aralıktı sanırım dolar 12 ydi bana 950 dolar diye düşün dedi alacağın zamanYalova gencergaming mi? Dostum daha farklı firmalara yönel. 15200 lira yapıyor o fiyata R5 5600 6600xt li sistemler rahat toplarsın.
trden alacağım forumdaki fikirlere göre 6600 veya 3060 ile ryzen 5600 alt sınırım ama mühendislik için de gereksinimler karşılaması gerekiyor nedense bir intel furyası var o taraftaTrden alacaksın değil mi ? Cs go için işlemcinin iyi olmasına dikkat et eğer masaüstü almak istersen. En az ryzen 5600 derim AMD tarafında.
eyvallah çok yardımcı oldun sağolasınRyzen 5600 + rx6600 her türlü ihtiyacınızı karşılar. Kaldı ki ilk senelerinde zaten bilgisayarı zorlayacak şeyler olmaz. O zamana kadar gerekirse işlemciyi de ekran kartını da yükseltirsin.