Neler Yeni

9500 TL Laptop önerisi

DarthVade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut Yıldırım
Bütçe
9500
İyi günler arkadaşlar. Öğrenci destek yardımıyla laptop alacağım ders ve yüksek ekran kartı istemeyen oyunları 30 FPS oynatan bir laptop almayı düşünüyorum.Şu iki laptop arasında kaldım hangisini almalıyım yada herhangi bir öneriniz varmı bunlar dışında şimdiden teşekürler.

https://www.trendyol.com/hp/laptop-...os-tasinabilir-bilgisayar-4h0k2ea-p-149098208

Marka olarak da aynı şekilde hp nin laptopu var. Öğrendiğim kadarıyla bunlara SSD ve ram takılmıyormuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
689
İsim
Yunus
İyi günler arkadaşlar. Öğrenci destek yardımıyla laptop alacağım ders ve yüksek ekran kartı istemeyen oyunları 30 FPS oynatan bir laptop almayı düşünüyorum.Şu iki laptop arasında kaldım hangisini almalıyım yada herhangi bir öneriniz varmı bunlar dışında şimdiden teşekürler.

https://www.trendyol.com/hp/laptop-...os-tasinabilir-bilgisayar-4h0k2ea-p-149098208

Marka olarak da aynı şekilde hp nin laptopu var. Öğrendiğim kadarıyla bunlara SSD ve ram takılmıyormuş.
Aga alma bunu sakın biraz bekle benimde almayı düşündüğüm modeli yollayım sana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acer var bu ama fena değil yani testlerine baktım internetten gta5 low ayarlarda 50-60 fps alıyorsun.

DarthVade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga alma bunu sakın biraz bekle benimde almayı düşündüğüm modeli yollayım sana.

Acer var bu ama fena değil yani testlerine baktım internetten gta5 low ayarlarda 50-60 fps alıyo
Laptopu atabilirmisin piyasadaki bu fiyatta atılan laptoplara baktım onboard olarak 5300 lü sistem en iyisi ram ve SSD takarsan ağır olmayan oyunları oynayabileceğini düşünüyorum.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,451
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
@Emsal baya bakıyor bu fiyat bandında, vardır bir önerisi

Emsal

80+ Silver
@Emsal baya bakıyor bu fiyat bandında, vardır bir önerisi
Geldim işte burdayım :) hocam
Ben şahsi olarak HP ve intel önermiyorum i çünkü İsrail’e destek veriyorlar
Ancak bu fiyat bandında en yüksek sistemsel özellikler şu laptop olması lazım

Ben kullanmadım ama kullanım tecrübem yok bu laptopu

DarthVade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Merhabalar 🙂 bunun fiyatı yükselmeden önce almayı planlıyordum ama şuan PTT AVM sitesine guvenemedigim için buna bakmayı bıraktım güvenilir mi? degilmi bilmedigim için yukarida attığım linkteki bilgisayara baktım 5500 u ile 5300 U arasında uçurum kadar fark göremedim ama sizinde yorumunuzu almak isterim.

Emsal

80+ Silver
Satıcı teknoraks hocam güvenilir benim bildiğim Teknosa , n11.Hepsiburada vs her yerden satış yapıyor

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Mert

Kaç para indirim yapılıyordu laptoplarda ve almak mantıklı mı (Masaüstü daha iyi bişey toplanır mı yani)

Emsal

80+ Silver
@HesaplıBilgi hocam cevaplasın onu da.
ben bakarken bu fiyat bandını biraz öğrendim ama laptop için genel olarak oyun bilgisayarları kasa toplama vs pek bilgim yok

DarthVade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut Yıldırım
Satıcı teknoraks hocam güvenilir benim bildiğim Teknosa , n11.Hepsiburada vs her yerden satış yapıyor
Dediğiniz sitelerde fiyatının daha üstünde satıyor o yüzden düşünüyorum herhangi bir sorun olabilirmi diye

Emsal

80+ Silver
%16.6 vergi yaklaşık 1600 TL geri ödüyor devlet

Dediğiniz sitelerde fiyatının daha üstünde satıyor o yüzden düşünüyorum herhangi bir sorun olabilirmi diye
Eptt avm sıkıntılı mı ki ben çok bilmiyorum çok da sıkıntılı değil benim bildiğim :)

Teknosa da var yine 4 GB olanı

DarthVade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut Yıldırım
%16.6 vergi yaklaşık 1600 TL geri ödüyor devlet

Eptt avm sıkıntılı mı ki ben çok bilmiyorum çok da sıkıntılı değil benim bildiğim :)

Teknosa da var yine 4 GB olanı
8 GB iyidir hocam ben yine bakicam sitelere ve PTT AVM ye destekleriniz için teşekkürler iyi günler dilerim

Emsal

80+ Silver
8 GB iyidir hocam ben yine bakicam sitelere ve PTT AVM ye destekleriniz için teşekkürler iyi günler dilerim
Hocam isterseniz direk teknoraks arayıp onlara sorun pttavm üstünden alırsam sorun Yaşar mıyım diye kurumsal bir firma olması lazım size bilgilendirirler müşteri hizmetleri vs var sitelerinde

Top Bottom