7800x3d bu ama 9800x3d ortalama 22k falan olur benceŞuanda amazonda 478 dolara satılıyor tr fiyatı ne olur sizce
Sanmam şuan 7500f her ne kadar fiyat performans ise 7800x3d bi o kadar kazık gibi bir fiyatta. 11k ya almıştım bu işlemciyi şimdi 16 17k larda bile bulmak zor. X3d lerin düşeceğini sanmam.resim yok sanırım silmişsiniz şöyle diyim size muhtemelen ilk yüksek çıkar sonradan iner 7000 serisindede öyle olmuştu şuan baya fp oldular
alakası yok bu işlemci son bi kaç aydır stok sıkkıntısı çekiyor genel olarak hazır sistemlere ayrılıyor gibi sebeplerden eğer fiyat geçmişine bakarsan 3 ay öncesi fln fiyatlar bu işlemcinin hakkı yani 12-13 ve çok iyi fiyat anlıcağın bu işlemcilerin fiyatı stok durumu iyi olursa iyi olurSanmam şuan 7500f her ne kadar fiyat performans ise 7800x3d bi o kadar kazık gibi bir fiyatta. 11k ya almıştım bu işlemciyi şimdi 16 17k larda bile bulmak zor. X3d lerin düşeceğini sanmam.
Sanmam hocam maalesef. İntel işlemciler patlak vermeden önce 12 seviyelerindeydi. Olan olduktan sonra fırsattan yararlanarak bu fiyatlara kadar çıktı. Fazla ineceğini.alakası yok bu işlemci son bi kaç aydır stok sıkkıntısı çekiyor genel olarak hazır sistemlere ayrılıyor gibi sebeplerden eğer fiyat geçmişine bakarsan 3 ay öncesi fln fiyatlar bu işlemcinin hakkı yani 12-13 ve çok iyi fiyat anlıcağın bu işlemcilerin fiyatı stok durumu iyi olursa iyi olur
fiyat iner demedim haketiği o dedim ve muhtemelen 9000 serisi haketiği fiyatta çıkacak dedim stok sorun olmazsa ayrıca intel işlemciler patlak verince nerdeyse herkes satıp amd geçmeye çalıştı veya geçti ondan böyle sorunlar çıkıyorSanmam hocam maalesef. İntel işlemciler patlak vermeden önce 12 seviyelerindeydi. Olan olduktan sonra fırsattan yararlanarak bu fiyatlara kadar çıktı. Fazla ineceğini.