9800x3D ve 5070Ti Sistem Önerisi (Mümkünse Sinerji'den Tüm Ürünler)

Reaksiyon skoru
18
Bütçe
87.000
Merhabalar birkaç aydır forumdayım ve postlar okuyorum ama genel olarak bir karara varamadım 87.000 TL bütçem var ve 9800x3D 5070Ti'lı sistem dizmek istiyorum.

Herhangi bir bilgisayar toplama deneyimim yok laptoptan geçiyorum. O yüzden parçaların tamamını sinerjiden alıp oranın toplama hizmetini kullanmak istiyorum.

Ama olay soğutucu, kasa ve PSU'ya geldiğinde istediğim ürünler de o mağazada bulunmuyor.

Bu işlem için kısa süreliğine İstanbul'a gideceğim ve alışverişi elden yani mağazadan yapacağım.

Tavsiyelerinizi beklerim ne yapmalıyım nereden almalıyım ve ne almalıyım?

Merhabalar birkaç aydır forumdayım ve postlar okuyorum ama genel olarak bir karara varamadım 87.000 TL bütçem var ve 9800x3D 5070Ti'lı sistem dizmek istiyorum.

Herhangi bir bilgisayar toplama deneyimim yok laptoptan geçiyorum. O yüzden parçaların tamamını sinerjiden alıp oranın toplama hizmetini kullanmak istiyorum.

Ama olay soğutucu, kasa ve PSU'ya geldiğinde istediğim ürünler de o mağazada bulunmuyor.

Bu işlem için kısa süreliğine İstanbul'a gideceğim ve alışverişi elden yani mağazadan yapacağım.

Tavsiyelerinizi beklerim ne yapmalıyım nereden almalıyım ve ne almalıyım?
başka firmaların toplama hizmeti de var
gerek hazır sistemde gerek tek tek toplamada

ayrıca bu postu daha önce de açmıştınız sanırsam ve
sinerjiden toplatma konusunda gerekli cevapları da almıştınız

başka firmaların toplama hizmeti de var
gerek hazır sistemde gerek tek tek toplamada

ayrıca bu postu daha önce de açmıştınız sanırsam ve
sinerjiden toplatma konusunda gerekli cevapları da almıştınız
Önceki postumdan şimdiye bütçem biraz daha arttı ve araştırmalar yaptım.
Aynı zamanda piyasadaki fiyatlar da biraz oynadı ve internet baya mantıksız hale geldi riske değmeyecek kadar.

Toplama hizmeti olan firmalar konusunda hiç öneri almadım hangi firmaların kendi olmayan ürünü topladığına dair sadece sinerjinin ve vatanın toplamadığını biliyorum zaten İstanbul'a da yabancıyım.

Yukarıda da belirttiğim gibi PSU, kasa ve işlemci soğutucu tercihinde zorlanıyorum çünkü ölçüt değerleri konusunda bilgiye sahip değilim ve neye göre kaliteli neye göre değil karar veremiyorum.

Önceki postumdan şimdiye bütçem biraz daha arttı ve araştırmalar yaptım.
Aynı zamanda piyasadaki fiyatlar da biraz oynadı ve internet baya mantıksız hale geldi riske değmeyecek kadar.

Toplama hizmeti olan firmalar konusunda hiç öneri almadım hangi firmaların kendi olmayan ürünü topladığına dair sadece sinerjinin ve vatanın toplamadığını biliyorum zaten İstanbul'a da yabancıyım.

Yukarıda da belirttiğim gibi PSU, kasa ve işlemci soğutucu tercihinde zorlanıyorum çünkü ölçüt değerleri konusunda bilgiye sahip değilim ve neye göre kaliteli neye göre değil karar veremiyorum.
ben daha sizin şu riske girme lafınıza hala anlam veremedim veremeyeceğim
bir türlü anlamak istemediğiniz şey şu

ürünleri internetten sipariş verip mağazada toplatsan
hazır sistem almakla bir farkı yok süreç ile iglili

ürünleri gidip mağazadan alsan
mağazadan aldın gözünün önünde topladılar hiç bir sorun yok
hatta sabahın köründe ilk senin sistemi topladılar
seni oturttular koltuğa akşama kadar oyna kurcala bir sorun varsa sorunlu ürünü değiştirelim anında dediler
ürünü test ettin hiç bir sorun yok
eve gittin evde bir sorun çıktı
o aşamadan sonra mağazaya gittiğinde
kardeşim ben senin ürünü servis raporu gelmeden değiştirmem servise gidecek dediğinde hiç bir hak talep edemezsin paşa paşa beklersin

internetten aldığın üründe
14 gün koşulsuz şartsız iade hakkın var
14 gün boyun ca kullanıp hevesini alıp ben bundan memnun kalmadım gibi tavrı da hoş görmüyorum ama
ürün eline geldi üründe bir sorun var sebep belirtme iade et

hala daha neyin güvenilirliğinden bahsediyorsun anlamış değilim

ben illede internet illede internet başka hiç bir şekilde alma tarafında değilim

senin yaklaşımını yanlış buluyorum

ben daha sizin şu riske girme lafınıza hala anlam veremedim veremeyeceğim
bir türlü anlamak istemediğiniz şey şu

ürünleri internetten sipariş verip mağazada toplatsan
hazır sistem almakla bir farkı yok süreç ile iglili

ürünleri gidip mağazadan alsan
mağazadan aldın gözünün önünde topladılar hiç bir sorun yok
hatta sabahın köründe ilk senin sistemi topladılar
seni oturttular koltuğa akşama kadar oyna kurcala bir sorun varsa sorunlu ürünü değiştirelim anında dediler
ürünü test ettin hiç bir sorun yok
eve gittin evde bir sorun çıktı
o aşamadan sonra mağazaya gittiğinde
kardeşim ben senin ürünü servis raporu gelmeden değiştirmem servise gidecek dediğinde hiç bir hak talep edemezsin paşa paşa beklersin

internetten aldığın üründe
14 gün koşulsuz şartsız iade hakkın var
14 gün boyun ca kullanıp hevesini alıp ben bundan memnun kalmadım gibi tavrı da hoş görmüyorum ama
ürün eline geldi üründe bir sorun var sebep belirtme iade et

hala daha neyin güvenilirliğinden bahsediyorsun anlamış değilim

ben illede internet illede internet başka hiç bir şekilde alma tarafında değilim

senin yaklaşımını yanlış buluyorum
İnternetten sipariş verip mağazada toplattığım zaman da internet siparişi kadar beklemiyor muyum?

Ayrıca dediğim gibi internetten de alsam başka yerden aldığım parçayı adam kendi monte etmeyeceğini söylüyor o işi nasıl halledeceğim?

İnternete de tamamen karşı değilim zaten monitörümü oradan sipariş ettim bugün erkenden test edip sorunlu çıkarsa geri göndereyim diye ama yukarıda bahsettiğim sorunları hala çözemiyorum ki bilmediğim şehirde sistem nerede toplayacağım?

Heves alıp iade etme gibi bi durum yapacak da değilim fazla endişeden çektiğim sancıdan zaten bıktım süreçten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,284
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri