Topladıysanız göremiyorum linktehemen topluyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pc Toplama Sihirbazı ile kolayca bilgisayar toplayın
Pc toplama sihirbazı, en uygun fiyatlarla hızlıca ve yüksek uyumlulukta bilgisayar toplamanıza olanak verir. Bilgisayar toplamak hiç bu kadar kolay olmamıştı.www.sinerji.gen.tr
9k ya toplasanız bile en kötü sistem olur isterseniz 1k daha ekleyip ilanımdaki kasayı alabilirsiniz logitech haporlör ve tp link hediyeTopladıysanız göremiyorum linkte
Aşırı pahalı satıyorsun.9k ya toplasanız bile en kötü sistem olur isterseniz 1k daha ekleyip ilanımdaki kasayı alabilirsiniz logitech haporlör ve tp link hediye
11bin verip r5 1600 rx570li sistem mi alsın hocam o fiyata rx6600ler çıkıyor.9k ya toplasanız bile en kötü sistem olur isterseniz 1k daha ekleyip ilanımdaki kasayı alabilirsiniz logitech haporlör ve tp link hediye
Hocam haftasonu PCH giriş seviyesi sistem çıkarıyor. Onu bekle bence.Arkadaşlar bütçe 9k bu bütçeye en mantıklı pcyi toplar mısınız?
baya iyi fiyat hocam aynısı 5k ya çok rahat toplanır en büyük hedeflerimden biri şu pilotları piyasadan silmek9k ya toplasanız bile en kötü sistem olur isterseniz 1k daha ekleyip ilanımdaki kasayı alabilirsiniz logitech haporlör ve tp link hediye
senin sisteminden daha iyi olur puahahahahahaj9k ya toplasanız bile en kötü sistem olur isterseniz 1k daha ekleyip ilanımdaki kasayı alabilirsiniz logitech haporlör ve tp link hediye
kaç yapayım hocam öneriniz?Aşırı pahalı satıyorsun.
gerçekten gülecek kadar varmış hocam. İ3 lü sistem 4,5 k ediyor zaten :d6k civarı eder. @PcMerakı birde sen bir fiyat söylermisin? hep gülüyorsunda.
hem kasada ekstra olarak fanlar da vargerçekten gülecek kadar varmış hocam. İ3 lü sistem 4,5 k ediyor zaten :d