Neler Yeni

"A driver cannot load on this device" hatası

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
1667722519110.png

1667722525790.png

Hocamlar selamlar kendime yemek hazırlarken bilgisayar ekranı kapatmış 15 dk süre geçince ekranı kapatıyor öyle ayarlamıştım. Neyse işte ekran açılsın diye bekliyodum açıldı ekran zınk diye bilgisayar dondu kendine restar attı ardından yukarda eklediğim hataları verdi bilgisayar, geçen hafta da böyle olmuştu. Ben bıktım artık neden böyle oluyor zerre bilmiyorum. Ekran kartı yüzünden mi oluyor yoksa başka bir şey mi var. Ene adlı sürücü ne halta yarıyor bu arada onu da bilmiyorum.

,Lütfen yardım edin gerçekten sinir bozucu oldu artık bu durum :D

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip yüklemeyi dene. Ama önce ekran kartı sürücüsünü indir, DDU ile ekran kartı sürücüsünü sil, sildikten sonra interneti kapatıp indirdiğin sürücüyü kur.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip yüklemeyi dene. Ama önce ekran kartı sürücüsünü indir, DDU ile ekran kartı sürücüsünü sil, sildikten sonra interneti kapatıp indirdiğin sürücüyü kur.
yemek yiyim denicem hocam teşekkürler

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
En son sürücüye geç öyle dene. AMD' nin bu sorunu vardı hatırlıyorum uyku modundan sistem biranda başlayınca driver timeout yiyordu. Bir ara çözmüşlerdi ama hangi sürümde tam hatırlamıyorum o yüzden direkt son sürücüye geçmekte fayda var

TahinPekmez

80+ Silver
Amd pişmanlıktır. Para verip de bu tarz sorunlarla.ugrasmak can sıkıcı gerçekten. Yok.o sürücü bozuk eskisini kur yok şu programı sil çakışıyor vs. Sat sen bunu nvdia al

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Amd pişmanlıktır. Para verip de bu tarz sorunlarla.ugrasmak can sıkıcı gerçekten. Yok.o sürücü bozuk eskisini kur yok şu programı sil çakışıyor vs. Sat sen bunu nvdia al
Çözülemeyecek veya kafa patlatmayı gerektirecek sorunlar olmuyor. Uyku modunu kapatsa sorun düzelecek mesela.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
Çözülemeyecek veya kafa patlatmayı gerektirecek sorunlar olmuyor. Uyku modunu kapatsa sorun düzelecek mesela.
hocam uyku modu değil, ekranı kapatıyor sadece. Uyku moduna da alıyorum onda böyle olmuyor, hatta bilgisayarı kapatmıyorum bile paso uyku moduna alıyorum geceleri
Mesaj otomatik birleştirildi:

1667724309101.png

bu şekilde

hocam uyku modu değil, ekranı kapatıyor sadece. Uyku moduna da alıyorum onda böyle olmuyor, hatta bilgisayarı kapatmıyorum bile paso uyku moduna alıyorum geceleri

1667724309101.png

bu şekilde
bunuda kapatıcam zşimdi zaten

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ya işte o ekranı karart bir de uyku modunu kapat zamanında öyle çözmüştük çünkü sistem uyanırken driverda sorun oluyordu driver uyanmıyordu resmen. Driver sürümün ne?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
Ya işte o ekranı karart bir de uyku modunu kapat zamanında öyle çözmüştük çünkü sistem uyanırken driverda sorun oluyordu driver uyanmıyordu resmen. Driver sürümün ne?
bilmiyorum nereden bakılıyor, amd uygulaması değişmiş sanırım

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
bilmiyorum nereden bakılıyor, amd uygulaması değişmiş sanırım
Alt + r veya masaüstü sağ tık menüsünden driver' ı aç home sayfasında direkt göstermesi lazım

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
İsmet driver nerde sağ üstte olması lazım :ROFLMAO:

Timeout yedikten sonra sistemi kapatıp açtıysan ve hala yoksa driver eksik kurulmuş olabilir. Bunu seçebiliyorduk AMD' yi kurarken. Neyse sen her türlü şu sürümü kur. Kurarken AMD kurulum aracında Fabrika ayarları diye bir seçenek var onu tikle ve adımları takip ederek kur.
RX 400 ve üstü

RX 400' ün altı:

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
İsmet driver nerde sağ üstte olması lazım :ROFLMAO:

Timeout yedikten sonra sistemi kapatıp açtıysan ve hala yoksa driver eksik kurulmuş olabilir. Bunu seçebiliyorduk AMD' yi kurarken. Neyse sen her türlü şu sürümü kur. Kurarken AMD kurulum aracında Fabrika ayarları diye bir seçenek var onu tikle ve adımları takip ederek kur.
RX 400 ve üstü

RX 400' ün altı:
kurmadan önce ddu ile sileyim mi driver ı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,984
Üyeler
163,920
Son üye
uzgunbirisi1236