a way out la ilgili sorum

KinTg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
187
ben simdi gamepass den ındırdım oyunu arkadasımı xbox dan eklemye calıstım olmadı steame bagladım olmadı sonra 1. sorum: orıgıne baglamak lazımmıs dıe gördüm ea nın felanmı orıgın yoksa baska bıseymı 2.sorum:illa origin hesabı acıp arkadasımla eklemem mı lazım onuda arkadas??? yardımcı olursanız sevınırım

ben simdi gamepass den ındırdım oyunu arkadasımı xbox dan eklemye calıstım olmadı steame bagladım olmadı sonra 1. sorum: orıgıne baglamak lazımmıs dıe gördüm ea nın felanmı orıgın yoksa baska bıseymı 2.sorum:illa origin hesabı acıp arkadasımla eklemem mı lazım onuda arkadas??? yardımcı olursanız sevınırım
up bir olayı vardı gamepassde ama hatırlamıyorum o yüzden up

Game pass den oynanmıyor bir süredir. Ülkemizde şu anda etkin değil olarak gözüküyor.

Şu anda steam den alırsanız oynayabilirsiniz. Game pass de var ancak oynanmıyor.
hadı be ben sımdı sızden herhangı forumdakı bı arkadaslada oynuyamazmıyım??? bu arada cevaplarınız ıçın tesekkurler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,693
Üyeler
189,906
Son üye
osmanoguz
Geri