Neler Yeni

a way out la ilgili sorum

KinTg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emir
ben simdi gamepass den ındırdım oyunu arkadasımı xbox dan eklemye calıstım olmadı steame bagladım olmadı sonra 1. sorum: orıgıne baglamak lazımmıs dıe gördüm ea nın felanmı orıgın yoksa baska bıseymı 2.sorum:illa origin hesabı acıp arkadasımla eklemem mı lazım onuda arkadas??? yardımcı olursanız sevınırım

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
ben simdi gamepass den ındırdım oyunu arkadasımı xbox dan eklemye calıstım olmadı steame bagladım olmadı sonra 1. sorum: orıgıne baglamak lazımmıs dıe gördüm ea nın felanmı orıgın yoksa baska bıseymı 2.sorum:illa origin hesabı acıp arkadasımla eklemem mı lazım onuda arkadas??? yardımcı olursanız sevınırım
up bir olayı vardı gamepassde ama hatırlamıyorum o yüzden up

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Game pass den oynanmıyor bir süredir. Ülkemizde şu anda etkin değil olarak gözüküyor.

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege

KinTg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu anda steam den alırsanız oynayabilirsiniz. Game pass de var ancak oynanmıyor.
hadı be ben sımdı sızden herhangı forumdakı bı arkadaslada oynuyamazmıyım??? bu arada cevaplarınız ıçın tesekkurler

Top Bottom