E efeklnc 80+ Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 95 Dahası Reaksiyon skoru 10 İsim Efe Kılınç 19 Nisan 2025 #1 kız arkadaşımla oyniyacağım ve hangi karakterin daha kolay olduğunu bilmiyorum ya da iki karakterde eştit mi kolay olanı ona vereceğim bilgi verirseniz sevinirim
kız arkadaşımla oyniyacağım ve hangi karakterin daha kolay olduğunu bilmiyorum ya da iki karakterde eştit mi kolay olanı ona vereceğim bilgi verirseniz sevinirim
Antonio Montana 80+ Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 352 19 Nisan 2025 #2 Burnu uzun olan (adını unuttum) sanki daha kolay gibiydi. Ama 2 karakterde aktif kullanılıyor oyunda birinden biri net kolay diyemem.
Burnu uzun olan (adını unuttum) sanki daha kolay gibiydi. Ama 2 karakterde aktif kullanılıyor oyunda birinden biri net kolay diyemem.
E efeklnc 80+ Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 95 Dahası Reaksiyon skoru 10 İsim Efe Kılınç 19 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Antonio Montana yazmış: Burnu uzun olan (adını unuttum) sanki daha kolay gibiydi. Ama 2 karakterde aktif kullanılıyor oyunda birinden biri net kolay diyemem. Devamı için tıklayın... çok teşekkür ederim
Antonio Montana yazmış: Burnu uzun olan (adını unuttum) sanki daha kolay gibiydi. Ama 2 karakterde aktif kullanılıyor oyunda birinden biri net kolay diyemem. Devamı için tıklayın... çok teşekkür ederim