Neler Yeni

a1 seviye için podcast haber dizi önerisi

xipl

80+
Selam arkadaşlar, A1 seviye için sırasıyla tavsiye ettiğiniz podcast haber ve dizi önerisi olan var mı?

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
Konu için Rez

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Selam arkadaşlar, A1 seviye için sırasıyla tavsiye ettiğiniz podcast haber ve dizi önerisi olan var mı?
Bence A1 için önce uygulamalarla falan grammer ve vocabulary bilginizi geliştirin en azından a2-b1 olun ondan sonra dizilerle geliştirin bende şuan a2yim ve oyunlarda falan anlamakta zorlanabiliyoum bazen o yüzden kursa gidiyorum ama bütçe yoksa ücretsiz uygulamalar var

• Beğen
Reaksiyonlar: xipl

xipl

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence A1 için önce uygulamalarla falan grammer ve vocabulary bilginizi geliştirin en azından a2-b1 olun ondan sonra dizilerle geliştirin bende şuan a2yim ve oyunlarda falan anlamakta zorlanabiliyoum bazen o yüzden kursa gidiyorum ama bütçe yoksa ücretsiz uygulamalar var
hocam tavsiye ettiğin uygulama var mı ios için

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
hocam tavsiye ettiğin uygulama var mı ios için
Genelde dualingo oneriliyo ben denedim pek verim alamadım ama hocalar ve tanıdıklarım çok oneriyolar herkesin öğrenme biçimine göre değişir ama bence indir dene her gün 15-20dk kullan onu zaten sen unutma diye sana bildirim de yolluyo duolingoyu deneyebilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: xipl
Top Bottom