Stokçuluk Kötü Birşeydir ! [ Kahkaha Tepkileri ]Bölgeye göre fiyatı değişebilir yakındaki marketlere bakmanızda fayda var. Asit kaçma korkusu olmadan stok yapılabilir
Stokçuluk Kötü Birşeydir !
1 yıldır ortalama haftada 5-6 litre dark blue içiyom bişey olmadı
Şok markette satılan Hotline 1LT içmiştim 2022 de stres oranım arttı ve kalp atış ritim bozukluğu yapıyor dikkat et.1 yıldır ortalama haftada 5-6 litre dark blue içiyom bişey olmadı
Zorla içiren yok alana kalmış içip içmemek Haftada 1-2 defa içiyorum bir sorun olmuyor.Şok markette satılan Hotline 1LT içmiştim 2022 de stres oranım arttı ve kalp atış ritim bozukluğu yapıyor dikkat et.
dark blue sigara markası değil mi hocam1 yıldır ortalama haftada 5-6 litre dark blue içiyom bişey olmadı
yok yigenim. mavi var ya dark blue enerji yaz cikardark blue sigara markası değil mi hocam
Korkunc. Kendine biraz değer veriyorsan birak dostum. İlerde bir torba dolusu ilacla ya da igneyle yasamak istemiyorsan1 yıldır ortalama haftada 5-6 litre dark blue içiyom bişey olmadı
yapcak bişey yok düşmez kalkmaz bi AllahKorkunc. Kendine biraz değer veriyorsan birak dostum. İlerde bir torba dolusu ilacla ya da igneyle yasamak istemiyorsan