Öneri [REHBER] Her bütçeye uygun işlemci

İ5 9400f mi f/p değil. Dur guldurme beni. Dünyanın en iyi f/p işlemcisi seçilmiştir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İntel i3 9100f nin fiyatına işlemci yok. Neyin kafasını yaşıyorsun?
aynı fiyata ryzen 5 3600 var ama sen bilirsin

İ5 9400f mi f/p değil. Dur guldurme beni. Dünyanın en iyi f/p işlemcisi seçilmiştir.

Arkadaşlar tekrardan belirteyim ki biz ürünleri satış fiyatlarına göre bir sınıf içerisine yerleştirdik. Bize ürünlerin sundukları ve performansları hakkında ufak bir değerlendirme yaptık. Ne eski nesil işlemciyi önerdik ne de bir diğerine göre güçsüz ama pahalı olan bir İntel işlemciyi.

aynı fiyata ryzen 5 3600 var ama sen bilirsin

YETER ARTIK BAKIN O LİSTEYİ OKURMUSUNUZ ORDA NEDEN YAZDIGIMIZI SOYLEDIK AYIPTIR GUNAHTIR BURDA YAZUYORUZ ORDA INTELİ GORUP KONUŞMAYIN

Intel fanboyu. Bu arada rehber güzel olmuş rehberin tamamını okumadan yorum yapmış çoğu kişi tamamını okuyup yorum yapmalarını öneririm. @QuAreXZ sende olayı fazla büyütme dostum.

Son düzenleme:
Intel fanboyu. Bu arada rehber güzel olmuş rehberin tamamını okumadam yorum yapmış çoğu kişi tamamını okuyup yorum yapmalarını öneririm. @QuAreXZ sende olayı fazla büyütme dostum.
Teşekkürler ederiz

Fanboya bak.

Ryzen 5 1600 af olan model bence orta segmentte giriş seviyesi için yazdığınız 14nm olan model ise sıkıntı yok ama piyasada şuan zaten 1600 af çok çok az bulunuyor bence yine de siz orta segment e ekleyin hazır sistemler içinde bu rehbere bakacak olanlar vardır ve 1600 af 2600 e eşdeğer tam bı fiyat performans ürünü

Ryzen 5 1600 af olan model bence orta segmentte giriş seviyesi için yazdığınız 14nm olan model ise sıkıntı yok ama piyasada şuan zaten 1600 af çok çok az bulunuyor bence yine de siz orta segment e ekleyin hazır sistemler içinde bu rehbere bakacak olanlar vardır ve 1600 af 2600 e eşdeğer tam bı fiyat performans ürünü
Değerli yorumun için teşekkür ederim :)

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Geri