Şuana kadar hiç bu sorunu yaşamadım..bize de hep eksik getiriyorlardı kuryeler canı öekince yiyor mu napıyorlar.
Şuana kadar hiç bu sorunu yaşamadım..bize de hep eksik getiriyorlardı kuryeler canı öekince yiyor mu napıyorlar.
THH ye başvurPazartesi günü sipariş oluşturdum. Akşam 19-22 arası geleceği yazıyordu. Ertesi gün oldu hala gelmedi. Müşteri hizmetlerine 10 defa yazdım destek kaydı oluşturdular. Sizi arayacaklar dendi ve 2 gündür kimse aramıyor. Hem chat ile hem telefonla arayarak müşteri hizmetleriyle çok iletişime geçtim. Dün son iletişime geçtiğimde mağaza ve kuryenin dönüş yapmadığını söyledi. Dün akşam artık bölgemde A101 Kapıda desteklenmediği yazdı internet sitesinde. Daha önce 1 kere daha sipariş verdim. Böyle bir şey olmadı. Kurye ve mağaza kusurlu büyük ihtimalle. Apartmanda kameralar var. THH'ye başvurucam kamera görüntüleriyle herhalde. İade oluşturdum şimdi. Kurye gelirse : D, teslim etmediğin ürünleri nasıl iade alacaksın diyeceğim. Bakalım neler olacak.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ilginç belki daha yoğun yerlerde sorun yaşıyorlardır karışıyor bazen.Şuana kadar hiç bu sorunu yaşamadım..
Alsancak'da yaşıyorum hiç olmadı dediğim gibi, belki daha az personele sahip yerlerde oluyordur.ilginç belki daha yoğun yerlerde sorun yaşıyorlardır karışıyor bazen.
Adınıza sevindim, artık pasta yapabilirsiniz.İade edeceklermiş
Niye uğraşayım sıra beklerken bana geliyorlar bende markete gidip alışveriş yapanlara şaşırıyorumİnternetten market alışverişi yapmak hala çok saçma geliyor Hiç mi dışarı çıkmıyorsunuz? herkesin evine en fazla 10-15 dakika uzaklıkta mutlaka zincir market vardır. G.O.
Shdjsjsjdjdjdidj sonunda : pAdınıza sevindim, artık pasta yapabilirsiniz.
Herkesin alışkanlığı rahat anlayışı farklı.Niye uğraşayım sıra beklerken bana geliyorlar bende markete gidip alışveriş yapanlara şaşırıyorum
Valla bazen aşırı sıra oluyor kalabalık yerlerde. Zaten hele böyle normale kıyasla ucuz marketler daha aşırı kalabalık oluyor.Niye uğraşayım sıra beklerken bana geliyorlar bende markete gidip alışveriş yapanlara şaşırıyorum