aga tam sıcakken kablo kısmı kopar elektrik falan çarpar boşverAlıntıyı görüntüle
Sizce alınır mı, uzun süre kullanabilir miyim?
Sanmıyorum ya, bütçem kısıtlı ufak tefek işler için alıyorum internette baktığım zaman markası belirsiz malzeme kalitesi çok kötü olan Havya'lar var.aga tam sıcakken kablo kısmı kopar elektrik falan çarpar boşver
Bütçeniz kısıtlı ise alın hocam lakin dikkatli olun.Sanmıyorum ya, bütçem kısıtlı ufak tefek işler için alıyorum internette baktığım zaman markası belirsiz malzeme kalitesi çok kötü olan Havya'lar var.
Piranha Everest'in falan da altı hiç bulaşmaSanmıyorum ya, bütçem kısıtlı ufak tefek işler için alıyorum internette baktığım zaman markası belirsiz malzeme kalitesi çok kötü olan Havya'lar var.
Teşekkürler, aç kapa tuşu yok çok dikkatlı olurum. Beni idare etsin yeterBütçeniz kısıtlı ise alın hocam lakin dikkatli olun.
Dediğim gibi bütçem kısıtlı, ufak tefek işler ile uğraşacağım bütçeme göre baktığım zaman daha kötü markasız Havya'lar var. Yine de önerin için teşekkürler.Piranha Everest'in falan da altı hiç bulaşma
Alıntıyı görüntüle
Kullanacağım alan biraz daha kalın yerler olacağı için 40W yetersiz gelecektir. Önerin için teşekkürler, idare etmesi için alacağım zaten. Çok uzun süre kullanmam.Bunu alman daha iyi olur.![]()
Marxlow ZD-30C 40 W Havya Satın Al | Robotistan
Marxlow ZD-30C 40 W Havya en uygun fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo ve taksit avantajlarıyla hemen sipariş verin!www.robotistan.com
Ama sana tavsiyem. Bu bütçede havya alıp 3-4 hadi 1 yıl kullanıp, lehim yaparken kanser olacağına birazcık daha koy bunu al. Rahat edersin:
![]()
SR-965 40W Kalem Havya - Solomon Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®
SR-965 40W Kalem Havya - Solomon ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile 40W Kalem Havyalar kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.www.direnc.net
-40W bunlar.-
İkisini de kullandım, solomon'u halâ kullanıyorum. Sorun varsa sorabilirsin.Bunu alman daha iyi olur.![]()
Marxlow ZD-30C 40 W Havya Satın Al | Robotistan
Marxlow ZD-30C 40 W Havya en uygun fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo ve taksit avantajlarıyla hemen sipariş verin!www.robotistan.com
Ama sana tavsiyem. Bu bütçede havya alıp 3-4 hadi 1 yıl kullanıp, lehim yaparken kanser olacağına birazcık daha koy bunu al. Rahat edersin:
![]()
SR-965 40W Kalem Havya - Solomon Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®
SR-965 40W Kalem Havya - Solomon ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile 40W Kalem Havyalar kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.www.direnc.net
-40W bunlar.-
Hocam evinizi yakma ihtimalini gözden çıkarırsak alınır(!)Alıntıyı görüntüle