ne yapacaksın ki hocam?Kullanacağım alan biraz daha kalın yerler olacağı için 40W yetersiz gelecektir. Önerin için teşekkürler, idare etmesi için alacağım zaten. Çok uzun süre kullanmam.
ne yapacaksın ki hocam?Kullanacağım alan biraz daha kalın yerler olacağı için 40W yetersiz gelecektir. Önerin için teşekkürler, idare etmesi için alacağım zaten. Çok uzun süre kullanmam.
Hocam kinaye yaptım sıkıntı çıkarma ihtimali var kısa devre yapıp (patlayıp) evinizi yakma ihtimalini kast ettimDikkatli olurum, teşekkürler.
Büyük iş yapmayacaksanız 40W hayli hayli yeter. Ev kullanımı için gayet uygun.Elektronik şeyler ile uğraşacağım oraya kendini tutabilmesi için oraya lehimleyeceğim. 40W yeter mi?
Kısa devre olunca şarteller atıyor orada bir şey olmaz ama kendisi yanarsa söndürürüm.Hocam kinaye yaptım sıkıntı çıkarma ihtimali var kısa devre yapıp (patlayıp) evinizi yakma ihtimalini kast ettim
Teşekkürler, dikkate alacağım.Büyük iş yapmayacaksanız 40W hayli hayli yeter. Ev kullanımı için gayet uygun.
Tamamdır hocam kendinize dikkat edinKısa devre olunca şarteller atıyor orada bir şey olmaz ama kendisi yanarsa söndürürüm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler, dikkate alacağım.
Yanma, patlama olmaz hocam. Uçları kısa sürede kararıyor, ısı iletkenliği azalıyor sadece.Kısa devre olunca şarteller atıyor orada bir şey olmaz ama kendisi yanarsa söndürürüm.
Teşekkürler.Tamamdır hocam kendinize dikkat edin
Teşekkürler, idare edebildiği kadar etsin yeter sürekli kullanmayacağım zaten.Yanma, patlama olmaz hocam. Uçları kısa sürede kararıyor, ısı iletkenliği azalıyor sadece.
Fiyatına göre iyi, bende havya var ama ilk kullanımda kararıp dumanlar çıkıyor. İnsan biraz korkuyor haliyleAlıntıyı görüntüle
Sizce alınır mı, uzun süre kullanabilir miyim?
Ufak tefek işler için alıyorsan güzel iş yapar.O kadarda olur ya sonuçta fiyatı ortada![]()
Tam üstüne bastın, sürekli kullanmayacağım sadece biraz eritirim falan o kadar yani Profesyonel olarak kullanmayacağımdan uygun fiyatlı bir şey alayım diyorum hem de setmiş 35 TL'ye zor.Ufak tefek işler için alıyorsan güzel iş yapar.