Turk Telekom e-Mağaza'dan telefon alınır mı?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,276
Merhabalar, yakın zamanda forumda konu açmıştım iPhone stoklarıyla alakalı. Telefonu arayıp arayıp bulamamışken Turk Telekom e-Mağaza'da buldum sizce alınır mı bir sıkıntı çıkar mı alacağım cihaz 17 Pro Max 512GB

Merhabalar, yakın zamanda forumda konu açmıştım iPhone stoklarıyla alakalı. Telefonu arayıp arayıp bulamamışken Turk Telekom e-Mağaza'da buldum sizce alınır mı bir sıkıntı çıkar mı alacağım cihaz 17 Pro Max 512GB
Pahalı veriyor alınmaz

Normal taksit olayları hatta tanimlama anlamimda kazıklar

Peşin fiyat ise zaten heryer aynı fiyat

Hepsiburada ile alabilirsin niye bulamıyorsun ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam lansman fiyatından veriyor
Hepsiburada da aynı yani neyi bulamadın

Normal taksit olayları hatta tanimlama anlamimda kazıklar

Peşin fiyat ise zaten heryer aynı fiyat

Hepsiburada ile alabilirsin niye bulamıyorsun ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsiburada da aynı yani neyi bulamadın
Hocam Hepsiburadada 22 gün sonra geliyor cihaz önsiparişle satıyorlar sıkıntı orada zaten peşin alacağım cihazı ve 1 hafta içinde elime geçmesi lazım tatile gitmeden önce mümkünse

Paketli çikolata almam türk telekom dan :D

Paketli çikolata almam türk telekom dan :D
Bana da çok güven vermedi en azından satıcı Turk Telekom'un kendisi bu + olabilir normalde Vodafone'dan alırdım ama beyefendiler illa faturaya ek satmak istiyorlar cihazı bende onla uğraşmak istemiyorum Pasaj'da da adam gibi satıcı yok maalesef

Hocam Hepsiburadada 22 gün sonra geliyor cihaz önsiparişle satıyorlar sıkıntı orada zaten peşin alacağım cihazı ve 1 hafta içinde elime geçmesi lazım tatile gitmeden önce mümkünse
He o zaman mantıklı bakmadım ben tarihlere

He o zaman mantıklı bakmadım ben tarihlere
Kaç gündür stok bekliyorum yok pazartesi akşamı Apple'ın siteye şans eseri stok düştü onu da alamadan gitti şaka gibi ama koca ülkede telefon yok şu an anca 2tb satıyorlar ondan da 2-3 tane kalmış stok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,129
Üyeler
184,583
Son üye
Zeaniix
Geri