Yurt Dışı IPhone alınır mı?

Bende alınır. Senelik Telefon yenilemeyi sevenler için %100 alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

y.d telefon kumar bedavada verseler almam bankacılık işlemleri yapıyorum 4 ayda hat kapandıgında diger hatta geçtiginde blokaj kaldır vs ugraş dur çok yoruyor al sat işlemleri yapıyorsan çok deymez üstüne y.d telefon alırkende satarkende ucuz degerinin altına gidiyor

ben hepsiburada üzerinden iphone se 2020 telefonumu takasa verip 16e tr aldım çok memnunum sende dedgimi yapıp çok cüzi paralara güncel iphone 17e yi alabilrisin fotograf takıntın yoksa çok uzun süre götürür
Reis ben daha ikinci hatta geçmedim de ikinci hatta geçince bankalar sim kart bloke mi ediyor gerçekten? Aynı telefon sonuçta mal mı bunlar?

Bende alınır. Senelik Telefon yenilemeyi sevenler için %100 alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis ben daha ikinci hatta geçmedim de ikinci hatta geçince bankalar sim kart bloke mi ediyor gerçekten? Aynı telefon sonuçta mal mı bunlar?
cihazda 2 adet fiziksel sim varsa bloke konmaz ama 1 fiziksel 1 e sim olan cihazlarda fiziksel kullanım bitince e sime geçtikten sonra bloke konuyor diye biliyorum ama bence çok büyük bir problem değil

Alırsam kapalı kutu alırım zaten veya gidip yurtdışından kendim alırım. Yasa değişirse biraz sıkıntı mecbur açtırmak gerekir öyle bir durumda ama benim asıl tereddütüm 2. elde çok fazla zarar eder miyim düşüncesi.
öyle bir şey olursa ikinci elde para etmez cihazlar bayada olacağı için parça olarak satışta da zor olur

Bi arkadaşımın 2. El TR 16 Pro veya Promax al diyor. Sizce mantıklı mı? Hemen hemen YD 17 Pro Max fiyatına ekranı değişmiş TR 16 Pro Max alabiliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,254
Üyeler
190,180
Son üye
piyasatakip
Geri