Siparişin nasıl yolda anlamadım?
Sepet tutarı min 200 olmalı.
İndirimleri tek tek ss almak yerine sepete ekleyip ss aldim.minimum sepet tutari 200 diyo
A101kapıda uygulaması. Haftada 2kere falan sipariş veriyorum. Linkle alakalı bir durum yok yani.A101 vb sitelerin kopyaları var. İndirim haberi yapıyorlar ve site, orijinal a101 sayfasıyla aynı. Bu yüzden her indirime atlamayın eğer sayfa ismi gözükmüyorsa, bağlantı kopyala diyin ve Google üzerinden yapıştırın eğer a101.com ibareleri yoksa dolandırıcı sayfasıdır![]()
Arkadaş direk uygulamadan almış sanırım.A101 vb sitelerin kopyaları var. İndirim haberi yapıyorlar ve site, orijinal a101 sayfasıyla aynı. Bu yüzden her indirime atlamayın eğer sayfa ismi gözükmüyorsa, bağlantı kopyala diyin ve Google üzerinden yapıştırın eğer a101.com ibareleri yoksa dolandırıcı sayfasıdır![]()
kredi kartı patlayıncaA101 vb sitelerin kopyaları var. İndirim haberi yapıyorlar ve site, orijinal a101 sayfasıyla aynı. Bu yüzden her indirime atlamayın eğer sayfa ismi gözükmüyorsa, bağlantı kopyala diyin ve Google üzerinden yapıştırın eğer a101.com ibareleri yoksa dolandırıcı sayfasıdır![]()
Zaten bu ilan üzerinden bir şey demiyorum. Piyasada bu tarz sahte siteler var.A101kapıda uygulaması. Haftada 2kere falan sipariş veriyorum. Linkle alakalı bir durum yok yani.
Kredi kartı sanal zaten çoğu kişinin ama Gine de dolandırılmak iyi bir şey değilkredi kartı patlayınca![]()