a25 5gHangisi daha iyi??
hayır dediğiniz mantıklı bir şey değilkardeşim bunların yerine 2. el iphone 11 al çok daha iyi olur.
tecno marka herhangi telefonla samsung takasını ben olsam kesinlikle kabul ederdim sizin telefon a24den bile bir tık daha kötü gibi birde tecno marka olmasıda bir eksi bence malzeme kalitesi leş gibiNe yapmalıyım ?? Bendeki bunlarla denk değilmi?
İphone 11 o dediginiz telefona karşı üstünlükleria25 5g
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır dediğiniz mantıklı bir şey değil
A25 tabii ki.Hangisi daha iyi??
siz 5 yıllık iphone 11 kullanınİphone 11 o dediginiz telefona karşı üstünlükleri
-İşlemci daha iyi
-Kamera daha iyi
-Kasa kalitesi daha iyi
-İkinci el piyasası iyi
o dediginiz telefondan 6 ay önce arkadaşım almıştı redmi note 8 den farkı yok
ayrıca telefonu bügün alıp yarın satsanız 5.000 TL'ye ancak satarsınız.
1 yıl öncesina kadar kullanıyordum gayet güzeldisiz 5 yıllık iphone 11 kullanın
s20 ultra/note 20 ultra iphone 11 den daha iyi telefonlar o zaman 2.el yada yenilenmiş olarak onlarada bakılabilir hiç olmazsa 60hz ekrandan kurtulmuş olur arkadaş1 yıl öncesina kadar kullanıyordum gayet güzeldi
ama siz o önerdiginiz telefonu kullanamsıınız çünkü leş gibi bir telefon iphone 7 o telefondan iyidir
Katılıyorum. Ip11'in ekranı leş gibi güncel değil ve özelliklerine göre çok pahalı.s20 ultra/note 20 ultra iphone 11 den daha iyi telefonlar o zaman 2.el yada yenilenmiş olarak onlarada bakılabilir hiç olmazsa 60hz ekrandan kurtulmuş olur arkadaş
Bırak uğraşma kanka bu velet ile geçen benimlede laf dalaşına girdi böyle bu eleman torbacısı kim merak ediyorum açıkcası konuya gelirsek a25 alıns20 ultra/note 20 ultra iphone 11 den daha iyi telefonlar o zaman 2.el yada yenilenmiş olarak onlarada bakılabilir hiç olmazsa 60hz ekrandan kurtulmuş olur arkadaş
Kanks yinemi zenginlik numarası yinemi iphone fanboyluğu gülünç bir insansınkardeşim bunların yerine 2. el iphone 11 al çok daha iyi olur.