ryzen taraftarıyım tamda senin dedigin sekilde yapmayı dusunuyorum imzamda yazan sisteme psu degiştirmeden max hangi ekran kartını besler psu 12v den 456 yazıyor uzerinde bi 8gb ram ve 1tb hdd daha almayı dusunuyorum ve ilerde b450 yapıcam anakartıİlk önce 3600 alıp sonra anakartı yükseltebilirsiniz.
Ben olsam Biraz daha para biriktirip Z490+10400F alırdım veye B460M PRO+10400F yükseltmeyecekseniz.
PSU'yu değişmenizi öneririm.ryzen taraftarıyım tamda senin dedigin sekilde yapmayı dusunuyorum imzamda yazan sisteme psu degiştirmeden max hangi ekran kartını besler psu 12v den 456 yazıyor uzerinde bi 8gb ram ve 1tb HDD daha almayı dusunuyorum ve ilerde b450 yapıcam anakartı
dogrudur onuda dedigim parcaları aldıkdan max 3 4 ay sonra degiştirebilirimPSU'yu değişmenizi öneririm.
Yetersiz geleceğinden değil zarar verme ihtimali var.
hangi ekran kartı takılır maxPSU'yu değişmenizi öneririm.
Yetersiz geleceğinden değil zarar verme ihtimali var.
1660S'e yeterli olur sanırım OC yapmıyacaksanız.dogrudur onuda dedigim parcaları aldıkdan max 3 4 ay sonra degiştirebilirim
Post automatically merged:
hangi ekran kartı takılır max
RTX 2060 seviyesinde bir kart eğer işlemcinize OC yapmayacaksanız darboğaz yapabilirben 5600xt düsünüyordum sıkıntı cıkartabilirmi o
yeterli gelir sanırım fakat yine de değiştirmenizi öneririm sisteminize zarar verme ihtimali varpsu yeterli olucakmıdır