A320 yerine B450 alın

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
12,394
Arkadaşlar evet bugün sizlerle a320 çipsetli anakartlarla ilgili konuşcaz
Amd uyumlu bu anakartlarda 4 markanın da bize bi seçeneği sunuluyo lakin hepsi aynı seçeneği bize sunuyo overclock yok
Şöyle bir şey var sistem toplicak kişilere kesinlikle ama kessinlikle B450 öneririm farkettinizmi arda çok az bi fiyat farkı var ve bu fiyat farkını ödeyerek sizde ryzen işlemcinize overclock yapın
Mesela Asus A320 Mf veya k bu anakartın üstüne sadece 80 tl ödeyerek gigabyte ın bize sunmuş olduğu b450 isimli anakarta sahip olabiliyoruz
Evet ryzen 5 1600 neden aldık çünkü overclock edilebildiğinde abilerini tokatlıyor ama malesef biz bi 80 tl ye kıymayıp overclock yapamıyoruz
Yeni sistem toplıcaklara sesleniyorum A320 almayın aldırttırmayın /*tercihe kalmıştır*/

Amd uyumlu bu anakartlarda 4 markanın da bize bi seçeneği sunuluyo lakin hepsi aynı seçeneği bize sunuyo overclock yok
Şöyle bir şey var sistem toplicak kişilere kesinlikle ama kessinlikle B450 öneririm farkettinizmi arda çok az bi fiyat farkı var ve bu fiyat farkını ödeyerek sizde ryzen işlemcinize overclock yapın
Mesela Asus A320 Mf veya k bu anakartın üstüne sadece 80 TL ödeyerek Gigabyte ın bize sunmuş olduğu b450 isimli anakarta sahip olabiliyoruz
Evet ryzen 5 1600 neden aldık çünkü overclock edilebildiğinde abilerini tokatlıyor ama malesef biz bi 80 TL ye kıymayıp overclock yapamıyoruz
Yeni sistem toplıcaklara sesleniyorum A320 almayın aldırttırmayın /*tercihe kalmıştır*/
a320 artık zaten alınmaz b450 varken.

B450 de neymiş B550 varken (ironidir)
Benimle bu yüzden dalga geçen oldu biliyor musun. Sırf B550 chipsetli anakart öneriyorum diye adam geliyor diyor "Çok poholo". Pahalıysa pahalı ben mi ürettim sanki? Yeni standarta, teknolojiye geçmek için insanları teşvik ediyorum adam diyor "VRM'in overclock yapmayan adama etkisi yok.". Sinir krizi...

Benimle bu yüzden dalga geçen oldu biliyor musun. Sırf B550 chipsetli anakart öneriyorum diye adam geliyor diyor "Çok poholo". Pahalıysa pahalı ben mi ürettim sanki? Yeni standarta, teknolojiye geçmek için insanları teşvik ediyorum adam diyor "VRM'in overclock yapmayan adama etkisi yok.". Sinir krizi...
Evet böyle gıcık bir kitle var sen takma kafana.

Boşver usta bizi anlıyan anlar anlamayana laf anlatmak zor zaten

Mesela Asus A320 Mf veya k bu anakartın üstüne sadece 80 TL ödeyerek Gigabyte ın bize sunmuş olduğu b450 isimli anakarta sahip olabiliyoruz
Evet ryzen 5 1600 neden aldık çünkü overclock edilebildiğinde abilerini tokatlıyor ama malesef biz bi 80 TL ye kıymayıp overclock yapamıyoruz
a320 saçma bir yatırım zaten bizim sınıftan biri ryzen sisteme geçmeyi planlıyordu sınıfta pc parçalarına ilgili ben ve 1 kişi daha vardı beni dinlemedi diğer kişi ile 2 si sistem dizdi dizdiği şeyleri gördükçe gülesim geliyor çocuğa a320 anakart 8gb ddr4 ram ve r5 1400 aldırdı bu kısımda sorun yok ama çocuk bunların yanında corsair mp510 240gb m2 ssd almış ben bunu gördükten sonra şey dedim direkt o ssd yi alacağın parayla sistemi b450 anakart ve r5 1600af yapabilirdin diye çocuk pişman oldu yazın satıcam dedi sistemi biraz çalışıp b450 ve r5 3600 alırım dedi(ekran kartı rx570 idi zaten sistemi i5 4460 lı bir sistemdi ama powerboost un azizliğine uğradı) buna sistemi öneren ise a320 ile zorlayarak r3 2200g apu sistem topladı ve psu parası yoktu diye 11 yıllık everest 250w kullandı sistem gidiyordu pc başında olunca kondansatör patladığını farkedip sistemi kapatıp kurtarmış ama şuan daha akıllıca bir şey yaptı o patlayan psu yu yaptırdı kullanıyor konu bayağı saptı biraz içimi dökmüş oldum ama arada bu kadar az fiyat farkı varken a320 saçma bir yatırım

Ben hâlâ dalga geçiyorum 😎

a320 saçma bir yatırım zaten bizim sınıftan biri ryzen sisteme geçmeyi planlıyordu sınıfta PC parçalarına ilgili ben ve 1 kişi daha vardı beni dinlemedi diğer kişi ile 2 si sistem dizdi dizdiği şeyleri gördükçe gülesim geliyor çocuğa a320 anakart 8gb ddr4 RAM ve r5 1400 aldırdı bu kısımda sorun yok ama çocuk bunların yanında corsair mp510 240gb m2 SSD almış ben bunu gördükten sonra şey dedim direkt o SSD yi alacağın parayla sistemi b450 anakart ve r5 1600af yapabilirdin diye çocuk pişman oldu yazın satıcam dedi sistemi biraz çalışıp b450 ve r5 3600 alırım dedi(ekran kartı rx570 idi zaten sistemi i5 4460 lı bir sistemdi ama powerboost un azizliğine uğradı) buna sistemi öneren ise a320 ile zorlayarak r3 2200g APU sistem topladı ve PSU parası yoktu diye 11 yıllık everest 250w kullandı sistem gidiyordu PC başında olunca kondansatör patladığını farkedip sistemi kapatıp kurtarmış ama şuan daha akıllıca bir şey yaptı o patlayan PSU yu yaptırdı kullanıyor konu bayağı saptı biraz içimi dökmüş oldum ama arada bu kadar az fiyat farkı varken a320 saçma bir yatırım
içini dök ustaa zaten üzerimize geliyolar bu ayrı o ayrı dert biraz içini dökmekde haklısın sonuçtaa

Geri