Neler Yeni

A320m-h Anakart start almıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tarık Türkgeldi
Arkadaşlar anakartim start almıyor başka bir PSU ile çalıştırabiliyorum.fakat kendi aldığım PSU ile çalışmıyor.arastirdigimda CMOS Arıza denildi.fakat bu anakartta biraz değişik geldi bana .CMOS nasıl sifirlayabilirim?

Ekler

• IMG_20210225_234254.jpg
    IMG_20210225_234254.jpg
    1.2 MB · Hit: 27

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Arkadaşlar anakartim start almıyor başka bir PSU ile çalıştırabiliyorum.fakat kendi aldığım PSU ile çalışmıyor.arastirdigimda CMOS Arıza denildi.fakat bu anakartta biraz değişik geldi bana .CMOS nasıl sifirlayabilirim?
PSU sıkıntılı olmasın? BİOS pilini çıkarıp 20-30 kere açma tuşuna basarak sıfırlayabilirsin.

En İyi Cevap
7
Başka PSU ile sorunsuz çalışıyor ise sorun aldığınız PSU kaynaklı olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PSU sıkıntılı olmasın? BİOS pilini çıkarıp 20-30 kere açma tuşuna basarak sıfırlayabilirsin.
Bios pilini çıkardığında sıfırlanıyor zaten güç düğmesine o şekilde basmak sistemdeki elektiriği boşaltmaya yarıyor Bios'u sıfırlamaya değil;).

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Başka PSU ile sorunsuz çalışıyor ise sorun aldığınız PSU kaynaklı olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bios pilini çıkardığında sıfırlanıyor zaten güç düğmesine o şekilde basmak sistemdeki elektiriği boşaltmaya yarıyor Bios'u sıfırlamaya değil;).
Devre elemanlarında her zaman bir akım mevcuttur. 1-2 saat oyun oyna ve fişi çek start tuşuna bas, fanlar ve ışıklar 1 saniyeliğine çalışır gibi olup durucaktır, bunun nedeni PSU ve anakart üzerinde uzun süreler kalan akımdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tarık Türkgeldi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart hiç start almıyor sistemi yeni kurdum arkadaşlar
Devre elemanlarında her zaman bir akım mevcuttur. 1-2 saat oyun oyna ve fişi çek start tuşuna bas, fanlar ve ışıklar 1 saniyeliğine çalışır gibi olup durucaktır, bunun nedeni PSU ve anakart üzerinde uzun süreler kalan akımdır.

En İyi Cevap
7
Evet doğru ancak bios pilini çıkardığında zaten bios sıfırlanıyor ekstradan düğmeye basmaya gerek yok biosu sıfırlamak için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tarık Türkgeldi
Arkadaşlar CMOS pinlerinden CMOS nasıl sıfırlarım sorun burada

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tarık Türkgeldi
Arkadaşlar sorunu çözdüm anakart start aldı teşekkürler işlemci gücünü yanlış bağlamışım

Top Bottom