Yardım A520M-K ile uyumlu kule tipi soğutucu

DarylE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
213
A520M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart geçenlerde Abdullah hocamın çıkardığı sistemdeki anakart
İşlemcim R5 5600 kule tipi soğutucu istiyorum . Cool master hyper 212 turbo argb ürününü satın alacağım . İşlemci üzerinde bu büyüklükteki bir soğutucu sorun yaratır mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ramlerin üzerine gelebilir diye düşünüyorum ama

Ne farkı var hocam , görüntüsü RGB falan umrunda olan birisi değilim . Performansı iyi olsun benim için kritik olan bu
Diğerinden iyidir bu. 1700 verdiğinizde değmez öbürü.

Teşekkürler hocam . Son bir soru daha müsait iseniz iki fanli almanın müthiş faydası var mıdır ?
Fanın kalitesi önemli olan. 80-85 CFM tek fan 40-50 CFM 2 fandan çok daha iyi performans verir. Yani faydadan ziyade eksisi bile olabilir.

İlle 1700 lira vereceğim derseniz şöyle bir şey alın. :)
Bu çok uç bi örnek soğutma. R5 5600 e falan gerekmez böyle bişi 😂

Fanın kalitesi önemli olan. 80-85 CFM tek fan 40-50 CFM 2 fandan çok daha iyi performans verir. Yani faydadan ziyade eksisi bile olabilir.

İlle 1700 lira vereceğim derseniz şöyle bir şey alın. :)
Teşekkürler hocam yardımlarınız için ilk attiginiz linktekini takip edeceğim . Olurda Amazon da falan indirime denk gelirsek oradan getiremezsek direk buradan alırım .

Teşekkürler hocam yardımlarınız için ilk attiginiz linktekini takip edeceğim . Olurda Amazon da falan indirime denk gelirsek oradan getiremezsek direk buradan alırım .
Amazonda AG 400 var 800 liraya geliyor o da alınır.

Geri