Kasma donma ısınma bende de oluyordu ilk bir ay içinde ondan sonra sıkıntı kalmadı.Şarjı da çok yiyiyordu şuan 8-9 saat alıyorum.Bende klavye in birkaç tuşu klavyenin dışına kaçıyor donuyor oyunlarda da kasıyor
Kasma donma ısınma bende de oluyordu ilk bir ay içinde ondan sonra sıkıntı kalmadı.Şarjı da çok yiyiyordu şuan 8-9 saat alıyorum.Bende klavye in birkaç tuşu klavyenin dışına kaçıyor donuyor oyunlarda da kasıyor
Ben 8-9 saat için 3 kere takıyorumKasma donma ısınma bende de oluyordu ilk bir ay içinde ondan sonra sıkıntı kalmadı.Şarjı da çok yiyiyordu şuan 8-9 saat alıyorum.
8-9 saat sot mi? öyleyse kötü değil benceKasma donma ısınma bende de oluyordu ilk bir ay içinde ondan sonra sıkıntı kalmadı.Şarjı da çok yiyiyordu şuan 8-9 saat alıyorum.
Sabah 1. Yi takıp fulledim sonuçKasma donma ısınma bende de oluyordu ilk bir ay içinde ondan sonra sıkıntı kalmadı.Şarjı da çok yiyiyordu şuan 8-9 saat alıyorum.
Daha yeni öyle artmaya başladı.Haziranın ortasında almıştım telefonu ilk haftada 5 saatti şimdi böyle8-9 saat sot mi? öyleyse kötü değil bence
Hocam telefonda ne yapıyorsunuz?8 saatte 3 kere şarj biraz fazla.Full oyun mu oynuyorsunuz?Sabah 1. Yi takıp fulledim sonuç
Dedim ya oyun oynuyorum diye günlük kullanım işlerimn3 saat maks normalde 1,2 saat geri kalan i oyuna ayırıyorumDaha yeni öyle artmaya başladı.Haziranın ortasında almıştım telefonu ilk haftada 5 saatti şimdi böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam telefonda ne yapıyorsunuz?8 saatte 3 kere şarj biraz fazla.Full oyun mu oynuyorsunuz?
Hatta son sıralar 11-12 saat olmaya başlamış bı 12 bı 11 bı 8 bı 5 bı 10 diye karışık düzen oluşmuşDaha yeni öyle artmaya başladı.Haziranın ortasında almıştım telefonu ilk haftada 5 saatti şimdi böyle
Hocam telefonda ne yapıyorsunuz?8 saatte 3 kere şarj biraz fazla.Full oyun mu oynuyorsunuz?
12 ,9,11,8,40 bu haftaki ekran sürelerimDaha yeni öyle artmaya başladı.Haziranın ortasında almıştım telefonu ilk haftada 5 saatti şimdi böyle
Bu hafta artış yaşanmış normalde 8,9,5,7,8,3 diye gidiyor 1 saat baktığım Zaman lar bile olmuş işim yoksa çok bakıyorum varsa çok bakamıyorumDaha yeni öyle artmaya başladı.Haziranın ortasında almıştım telefonu ilk haftada 5 saatti şimdi böyle
Yaklaşık 2 senedir samsung kullanıyorum. S23FE kullandım, S24U kullanıyorum. İkisinde de samsung klavye kullandım, çift basma vs herhangi bir sorun yaşamadım. Tabletim de S7 FE, klavyeyi çok kullanmıyorum ama onda da böyle bir sorun yaşamadım. S20FE de (exynos) de böyle bir sorun yok diye biliyorum. Eğer A serisi için klavye yazılımı farklı değilse yazılımsal olduğunu sanmıyorum.Hocam peki bu androidin genel yazılımından kaynaklı mı oluyor ? bir sonrakiğ güncelleme ile düzelir mi? ne yapmam lazım telefona reset de atmak istemiyorum baya kurulum yapmam lazım bankacılık vs
hocam dokunma hassasiyeti kapalıydı açtım ve şuanlık düzeldi gibi baya hızlı hızlı yazdım çift basma olmuyor şuan teşekkür ederimYaklaşık 2 senedir samsung kullanıyorum. S23FE kullandım, S24U kullanıyorum. İkisinde de samsung klavye kullandım, çift basma vs herhangi bir sorun yaşamadım. Tabletim de S7 FE, klavyeyi çok kullanmıyorum ama onda da böyle bir sorun yaşamadım. S20FE de (exynos) de böyle bir sorun yok diye biliyorum. Eğer A serisi için klavye yazılımı farklı değilse yazılımsal olduğunu sanmıyorum.
1- Ekran ayarlarında dokunma hassasiyetini kapalı ve açık dene.
2- Dokunma hassasiyeti işe yaramazsa ekran koruyucu kullanıyorsan çıkarmayı deneyebilirsin.
İkisi de işe yaramazsa muhtemelen donanımsal bir sorun, garanti kapsamında değişim veya iade vs düşünebilirsin.
One UI herhaldeHocam peki bu androidin genel yazılımından kaynaklı mı oluyor ? bir sonrakiğ güncelleme ile düzelir mi? ne yapmam lazım telefona reset de atmak istemiyorum baya kurulum yapmam lazım bankacılık vs