Neler Yeni

A71 kırılmama sorunu 😂

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
mert
Telefonu 3 seneden fazladır kullanıyorum kırılmıyor benmi çok şanslıyım anlamadım dolmuşta dizimin üstündeydi telefon ekran üstüne yere fırladı ben ayağa kalkınca veya yürürken evde hep ekran üstü düşürüyorum ve şu ana kadar ufak bir çizik kırık bile görmüyorum bu telefonu nasıl kırarım taktik verin değişmek istiyorum.
Not: Koruyu ekranı yok

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
Telefonu 3 seneden fazladır kullanıyorum kırılmıyor benmi çok şanslıyım anlamadım dolmuşta dizimin üstündeydi telefon ekran üstüne yere fırladı ben ayağa kalkınca veya yürürken evde hep ekran üstü düşürüyorum ve şu ana kadar ufak bir çizik kırık bile görmüyorum bu telefonu nasıl kırarım taktik verin değişmek istiyorum.
açık açık babana söyel alsın

halitxct

80+ Silver
ya reis telefonu değiştircen diye elindeki telefonu niye kırıyosun gözünü seviyim a71 güzel telefondur
Mesaj otomatik birleştirildi:

açık açık babana söyel alsın
heh bak umut abini dinle elindekine niye zarar veriyosun

oEnesQlf

80+ Silver
Bendede a31 var kırılmıyor geçen elimden kaydı kapıya çarpıp 2 metre uçtu bir şey olmadi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,907
Üyeler
168,054
Son üye
MutsuzBirSeker
Top Bottom