gta 5 açar senin PC zaten. csgo için yardım edebilrim ama. mesela sana birkaç kod vereceğim bunu steam/kütüphane/csgo//sağtık/özellikler/başlangıç seçeneklerini ayarlaya kopyala yapıştır yap. bu arada threads kısmına işlemcinin kaç çekirdeği varsa onu yazıyorsun.
-novid -tickrate 128 -threads 2 +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -d3d9ex +mat_queue_mode 2
onun dışında oyun ayarlarını en düşüğe al bir şey farketmiyor zaten. çoklu cpu kullanımı hariç herşeyi devre dışı ve ya en düşüğe al.çoklu cpu kullanımı önemli onun etkin olması lazım. onun dışında steam den yine csgo özelliklerine girip oradan betalar ksımından streaming texture kısmına gir oyun 80 mblik güncelleme yapacak sonra ayarlara girip texture streamingi etkin yaparsan yine fps artışı olur.
son olarak ben kullanmadığım için devre dışı yaptım sende yapabilirsin : yine özelliklerden steam arayüzünü kapat fps artıyor. şimdi bilgisayar ayarlarından yapılan bazı şeyler var. mesela grafik ayarlarına girip oradan klasik uygulamayı seçiyorsun gözat diyorsun ve steamdaki csgo klasörünü buluyorsun.(steam/steamapps/commona girip oradan csgo uygulamasını seçiyorsun sonra aç diyorsun. csgonun üstüne tıklayıp seçeneklerden maksimum performansı seç. onun dışında unlostun videosundaki herşeyi yaparsan rahat rahat oynarsın. unlostun videosu :