Neler Yeni

Yardım A9-9425 işlemci oyun performansı

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Ekran kartım Radeon 520 ve bu rezalet bela işlemci var bununla GTA 5 oynar mıyım csgo bile kasıyor kafayı yiyorum lehimli olduğu için değişmiyor da işlemci GHz'yi falan arttırma yolu var mıdır ?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Hayır.
Bundan sonra abimsin çünkü bende kullanıyorum.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır.
Bundan sonra abimsin çünkü bende kullanıyorum.
Aynı işlemci mi pc markası ne benim ki hp-db0001nt lanet olsun aldığım güne AMD işlemcileri çok bilmiyodum bunu alırken adam i5 ile aynı güçte dedi ben de ekran kartı giriş seviyesi idare eder koydularsa işlemci ekran kartını besleyebiliyodur dedim aldım pişmanım

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Aynı işlemci mi PC markası ne benim ki hp-db0001nt lanet olsun aldığım güne AMD işlemcileri çok bilmiyodum bunu alırken adam i5 ile aynı güçte dedi ben de ekran kartı giriş seviyesi idare eder koydularsa işlemci ekran kartını besleyebiliyodur dedim aldım pişmanım
Bana da iyi dendi ama ben donanım bilmiyordum.Baba laptop baba laptop.
Önceden cs 768p normal ayarlarda X4 60fps+ alıyordum.2019.Güncellemelerle bozdu.Bende 4 ram var SSD yok.Adamlar 8 az diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim LGS geleceği için zaten PC alsamda oynayamam.Ama param var ailem izin vermiyor.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Bana da iyi dendi ama ben donanım bilmiyordum.Baba laptop baba laptop.
Önceden cs 768p normal ayarlarda X4 60fps+ alıyordum.2019.Güncellemelerle bozdu.Bende 4 RAM var SSD yok.Adamlar 8 az diyor.

Benim LGS geleceği için zaten PC alsamda oynayamam.Ama param var ailem izin vermiyor.
Benim de yks var pc var ama oynamıyorum onunla şimdi bu var elimde sadece

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Tamam hocam ya idare etsin yeter.Lise de laptop gerekiyor mu eczacı olucam.
Yok aga sakın telefonu pcyi bırak çalış iyi bir lise kazan çok pişman olursun bak kötü liseye gidersen eğer ortam yüzünden çalışamazsın o ortama uyarsın daha yaşım küçük kurtar kendini 4-5 sene kafanı kaldırma dersten sonra ömür boyu rahat et alırsın 50k ya rtx2080ti li pcni bakarsın keyfine değer 4 yıl öyle bir pc için

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Yok aga sakın telefonu pcyi bırak çalış iyi bir lise kazan çok pişman olursun bak kötü liseye gidersen eğer ortam yüzünden çalışamazsın o ortama uyarsın daha yaşım küçük kurtar kendini 4-5 sene kafanı kaldırma dersten sonra ömür boyu rahat et alırsın 50k ya rtx2080ti li pcni bakarsın keyfine değer 4 yıl öyle bir PC için
Tamam hocam Laptop satmıyacam yine de.Pc bırakıcam.Sayısalım iyi,derslerim iyi bol bol soru çözmeyi planlıyorum.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Bilal Bulama
Ekran kartım Radeon 520 ve bu rezalet bela işlemci var bununla GTA 5 oynar mıyım csgo bile kasıyor kafayı yiyorum lehimli olduğu için değişmiyor da işlemci GHz'yi falan arttırma yolu var mıdır ?
bende bir altı var a9-9420 csgoda 40-60 fps arası alıyourm gta 5 30 fpsde çalışıyor hatta bende harici ekran kartı bile yok. cs kasıyorsa yardımcı olayım.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
bende bir altı var a9-9420 csgoda 40-60 fps arası alıyourm gta 5 30 fpsde çalışıyor hatta bende harici ekran kartı bile yok. cs kasıyorsa yardımcı olayım.
lütfen reis ekran kartı da kötü değil 2gb radeon 520 normalde high da falan gta 5 açıyor

@Abdullah Hacıgül abi sana mesaj olarak detaylı şekilde yazdım sende bakar mısın lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Bilal Bulama
lütfen reis ekran kartı da kötü değil 2gb radeon 520 normalde high da falan gta 5 açıyor
gta 5 açar senin pc zaten. csgo için yardım edebilrim ama. mesela sana birkaç kod vereceğim bunu steam/kütüphane/csgo//sağtık/özellikler/başlangıç seçeneklerini ayarlaya kopyala yapıştır yap. bu arada threads kısmına işlemcinin kaç çekirdeği varsa onu yazıyorsun.

-novid -tickrate 128 -threads 2 +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -d3d9ex +mat_queue_mode 2

onun dışında oyun ayarlarını en düşüğe al bir şey farketmiyor zaten. çoklu cpu kullanımı hariç herşeyi devre dışı ve ya en düşüğe al.çoklu cpu kullanımı önemli onun etkin olması lazım. onun dışında steam den yine csgo özelliklerine girip oradan betalar ksımından streaming texture kısmına gir oyun 80 mblik güncelleme yapacak sonra ayarlara girip texture streamingi etkin yaparsan yine fps artışı olur.
son olarak ben kullanmadığım için devre dışı yaptım sende yapabilirsin : yine özelliklerden steam arayüzünü kapat fps artıyor. şimdi bilgisayar ayarlarından yapılan bazı şeyler var. mesela grafik ayarlarına girip oradan klasik uygulamayı seçiyorsun gözat diyorsun ve steamdaki csgo klasörünü buluyorsun.(steam/steamapps/commona girip oradan csgo uygulamasını seçiyorsun sonra aç diyorsun. csgonun üstüne tıklayıp seçeneklerden maksimum performansı seç. onun dışında unlostun videosundaki herşeyi yaparsan rahat rahat oynarsın. unlostun videosu :

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
gta 5 açar senin PC zaten. csgo için yardım edebilrim ama. mesela sana birkaç kod vereceğim bunu steam/kütüphane/csgo//sağtık/özellikler/başlangıç seçeneklerini ayarlaya kopyala yapıştır yap. bu arada threads kısmına işlemcinin kaç çekirdeği varsa onu yazıyorsun.

-novid -tickrate 128 -threads 2 +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -d3d9ex +mat_queue_mode 2

onun dışında oyun ayarlarını en düşüğe al bir şey farketmiyor zaten. çoklu cpu kullanımı hariç herşeyi devre dışı ve ya en düşüğe al.çoklu cpu kullanımı önemli onun etkin olması lazım. onun dışında steam den yine csgo özelliklerine girip oradan betalar ksımından streaming texture kısmına gir oyun 80 mblik güncelleme yapacak sonra ayarlara girip texture streamingi etkin yaparsan yine fps artışı olur.
son olarak ben kullanmadığım için devre dışı yaptım sende yapabilirsin : yine özelliklerden steam arayüzünü kapat fps artıyor. şimdi bilgisayar ayarlarından yapılan bazı şeyler var. mesela grafik ayarlarına girip oradan klasik uygulamayı seçiyorsun gözat diyorsun ve steamdaki csgo klasörünü buluyorsun.(steam/steamapps/commona girip oradan csgo uygulamasını seçiyorsun sonra aç diyorsun. csgonun üstüne tıklayıp seçeneklerden maksimum performansı seç. onun dışında unlostun videosundaki herşeyi yaparsan rahat rahat oynarsın. unlostun videosu :
eyvallah kanka allah razı olsun

gta 5 açar senin PC zaten. csgo için yardım edebilrim ama. mesela sana birkaç kod vereceğim bunu steam/kütüphane/csgo//sağtık/özellikler/başlangıç seçeneklerini ayarlaya kopyala yapıştır yap. bu arada threads kısmına işlemcinin kaç çekirdeği varsa onu yazıyorsun.

kanka threads kısmı demişsin de nerden bakıcam senin yazdığını mı yazıcam işlemcim 2 çekirdekli diye biliyorum

eyvallah kanka allah razı olsun

kanka threads kısmı demişsin de nerden bakıcam senin yazdığını mı yazıcam işlemcim 2 çekirdekli diye biliyorum
texture streaming betaya tıkladım erişim kodu dedi bişey girmedim kapat dedim 20.1 mb bişey indi sadece csgo nun yanında yazıyor ama texture streaming diye

çoklu cpu kullanımı hariç herşeyi devre dışı ve ya en düşüğe al.çoklu cpu kullanımı önemli onun etkin olması lazım. burda ne demek istedin nerden yapıcam anlamadım

çoklu cpu kullanımı falan dediğin şeyi yapamadım anlamadım kanka bide şu başlatma seçeneklerinde kod gireceksin dedin
aynı bu şekilde girdim 2 çekirdek benim işlemcide o yüzden aynısını girdim bide kodun başında sende - işareti var onu da koydum aynısını kopyaladım yani biraz açıklık getirirsen sevinirim reis

Son düzenleme:
Top Bottom