kadiks
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 6,222
niye banlanalım ki olayn yanlıslıga acık oldugunu belirtiyoruzEn son bu konuyla ilgili konuşanlar ban yiyecekti diyordu Mehmet abi
niye banlanalım ki olayn yanlıslıga acık oldugunu belirtiyoruzEn son bu konuyla ilgili konuşanlar ban yiyecekti diyordu Mehmet abi
yorum silinse hadi neysesil sil yorumu
nedenki kötü bişimi dedim?sil sil yorumu
idknedenki kötü bişimi dedim?
bir şey sorcam mesela böyle yapsak sıkıntı olurmu (.Başlık.) gibiBu sınır yokken adam gelip başlığa "yardım" yazıp bırakıyor. Biri gelip başlığa ekran kartı yazıyor, yöneticiler milletin üşendiği şeyleri düzenlemek zorunda kalıyor. Bir zahmet 2 karakter fazla yazsınlar zor olmasa gerek kendini ifade etmek.
Onu Mehmet abiye sorsan daha mantıklı olur.Neden ?
Evet bu konuda haklısınız ben açığın kapatılması taraftarıyım.Bu sınır yokken adam gelip başlığa "yardım" yazıp bırakıyor. Biri gelip başlığa ekran kartı yazıyor, yöneticiler milletin üşendiği şeyleri düzenlemek zorunda kalıyor. Bir zahmet 2 karakter fazla yazsınlar zor olmasa gerek kendini ifade etmek.
nedenki kötü bişimi dedim?
En son bu konuyla ilgili konuşanlar ban yiyecekti diyordu Mehmet abi
idk nedir?
Bilmiyorumidk nedir?
i dont know açılımıidk nedir?
Ban değil ama ceza alırsınız adam daha öncede söyledi açmayın böyle konu diye çok nedenini bilmek istiyorsan sorabilirsin kendisine ben uyardım sadece.niye banlanalım ki olayn yanlıslıga acık oldugunu belirtiyoruz