Neler Yeni

abdullah abi elraen tartışması

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Evet arkadaşlar ben bu konuda görüşlerimi belirtmek istiyorum konuda yüzde yüz haksız elraen inventus cephesidir hatta tüm hatalı inventus elraenin tek hatası abdullah abi gibi bir adama da ssd yi kötülemessinn hemde küfür ederek kioxia m2 ssd ye ne dediler la acaba desem ban yermıyım neyse abdullah abinin sistemleri gerçekten bulunmuyor bunu izlemeyen biri bile biliyor (Seviyoruz seni kral) ama inventus 2 3 yıldır o kadar f/p diyip kötü pc çıkardıki 2 sene önce 8.sınıfta eğer fen lisesi kazansaydım bilmediğim için piyasayı cs de 700 fps moruq dedim unlost x ama en eskisi değil ikinci neslinin en pahalısı olanı alacaktım içinde rx590 vardı lolllll 10000 tl verecektim iyiki kazanmamışım simdi daha iyisini 5000 aldım abdullah abi sayesinde fark bu
Elraen eminim ki bu konuda aşırı bilgisiz isim vermekten kaçıyor inventus ne dediyse yapmış
bu arada inventusu unlost ecodan önce bilen varmıydı ? 17 tıllık tecrübe moruq heralde millete para kitleme tecrübesi yayıncılar bu konuda bence suçsuz du unlost da en iyi bizimki felan diyordu
inventus eminimki büyük ihtimal abdullah abiye sistem teklif etmiştir ve red cevabı almiştir elraen yoluyla kötülüyor
yani benim düşüncem bu abdullah abi yüzde yüz haklı isim vermeyen birine çıkıp bu cesaretle konuşmak adamsın be abdullah abi
sizin düşüncelerinizi bekliyorum:)

smz.

80+ Bronze
Evet arkadaşlar ben bu konuda görüşlerimi belirtmek istiyorum konuda yüzde yüz haksız elraen inventus cephesidir hatta tüm hatalı inventus elraenin tek hatası abdullah abi gibi bir adama da ssd yi kötülemessinn hemde küfür ederek kioxia m2 ssd ye ne dediler la acaba desem ban yermıyım neyse abdullah abinin sistemleri gerçekten bulunmuyor bunu izlemeyen biri bile biliyor (Seviyoruz seni kral) ama inventus 2 3 yıldır o kadar f/p diyip kötü PC çıkardıki 2 sene önce 8.sınıfta eğer fen lisesi kazansaydım bilmediğim için piyasayı cs de 700 fps moruq dedim unlost x ama en eskisi değil ikinci neslinin en pahalısı olanı alacaktım içinde rx590 vardı lolllll 10000 TL verecektim iyiki kazanmamışım simdi daha iyisini 5000 aldım abdullah abi sayesinde fark bu
Elraen eminim ki bu konuda aşırı bilgisiz isim vermekten kaçıyor inventus ne dediyse yapmış
bu arada inventusu unlost ecodan önce bilen varmıydı ? 17 tıllık tecrübe moruq heralde millete para kitleme tecrübesi yayıncılar bu konuda bence suçsuz du unlost da en iyi bizimki felan diyordu
inventus eminimki büyük ihtimal abdullah abiye sistem teklif etmiştir ve red cevabı almiştir elraen yoluyla kötülüyor
yani benim düşüncem bu abdullah abi yüzde yüz haklı isim vermeyen birine çıkıp bu cesaretle konuşmak adamsın be abdullah abi
Lafların çok doğru ben inventus diye bir firma bilmiyordum

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ya abicim yayıncıların bilgisayarları yayıncıyla alakası yok Elraenn gidip indirim yaptırtmıyor firma topluyor Elraenn'e de para veriyorlar gel tanıt. İtopya da aynı inventus da aynı bak mesela Unlost'a adam pc alakası yok ama çağırmışlar gel tanıt. Abdullah Hacıgül günlerce firma ile stok görüşüp öyle hallediyor. Yoksa itopya neden 6K eden PC'yi 5.3'e versin? Orda Abdullah Hacıgül devreye giriyor.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lafların çok doğru ben inventus diye bir firma bilmiyordum
17 yıllık söğüşleme tecrübe
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya abicim yayıncıların bilgisayarları yayıncıyla alakası yok Elraenn gidip indirim yaptırtmıyor firma topluyor Elraenn'e de para veriyorlar gel tanıt. İtopya da aynı inventus da aynı bak mesela Unlost'a adam PC alakası yok ama çağırmışlar gel tanıt.
işte suçlu inventus dedimya

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Aynı fikirdeyim. İnventus ne dediyse onu söylüyor, Elraen'i severim ama para için işte :D
aynen çok da umrundaydı elraenin abdullah abi adam bilmeden cahillikle konuşuyor parasını kazanıyor abdullah abi yerden göğe kadar haklı abdullah abi bunları görüyorsa hiç üzülme sistemini bekleyen binlerce kişi var ne takarsin elraeni ciguli imiş parva imiş

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
Elraen sistem toplama videosunda yorumlarında bu sistemleri almayın sazan olmayın gibi şeyler yazmıştı

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Evet arkadaşlar ben bu konuda görüşlerimi belirtmek istiyorum konuda yüzde yüz haksız elraen inventus cephesidir hatta tüm hatalı inventus elraenin tek hatası abdullah abi gibi bir adama da ssd yi kötülemessinn hemde küfür ederek kioxia m2 ssd ye ne dediler la acaba desem ban yermıyım neyse abdullah abinin sistemleri gerçekten bulunmuyor bunu izlemeyen biri bile biliyor (Seviyoruz seni kral) ama inventus 2 3 yıldır o kadar f/p diyip kötü PC çıkardıki 2 sene önce 8.sınıfta eğer fen lisesi kazansaydım bilmediğim için piyasayı cs de 700 fps moruq dedim unlost x ama en eskisi değil ikinci neslinin en pahalısı olanı alacaktım içinde rx590 vardı lolllll 10000 TL verecektim iyiki kazanmamışım simdi daha iyisini 5000 aldım abdullah abi sayesinde fark bu
Hangi video da apu abiyi kötülüyordu elraenn.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bu tartışmanın linki, videosu var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,201
Üyeler
161,252