LalaMüfik
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,048
- İsim
- Melih k.
Evet arkadaşlar ben bu konuda görüşlerimi belirtmek istiyorum konuda yüzde yüz haksız elraen inventus cephesidir hatta tüm hatalı inventus elraenin tek hatası abdullah abi gibi bir adama da ssd yi kötülemessinn hemde küfür ederek kioxia m2 ssd ye ne dediler la acaba desem ban yermıyım neyse abdullah abinin sistemleri gerçekten bulunmuyor bunu izlemeyen biri bile biliyor (Seviyoruz seni kral) ama inventus 2 3 yıldır o kadar f/p diyip kötü pc çıkardıki 2 sene önce 8.sınıfta eğer fen lisesi kazansaydım bilmediğim için piyasayı cs de 700 fps moruq dedim unlost x ama en eskisi değil ikinci neslinin en pahalısı olanı alacaktım içinde rx590 vardı lolllll 10000 tl verecektim iyiki kazanmamışım simdi daha iyisini 5000 aldım abdullah abi sayesinde fark bu
Elraen eminim ki bu konuda aşırı bilgisiz isim vermekten kaçıyor inventus ne dediyse yapmış
bu arada inventusu unlost ecodan önce bilen varmıydı ? 17 tıllık tecrübe moruq heralde millete para kitleme tecrübesi yayıncılar bu konuda bence suçsuz du unlost da en iyi bizimki felan diyordu
inventus eminimki büyük ihtimal abdullah abiye sistem teklif etmiştir ve red cevabı almiştir elraen yoluyla kötülüyor
yani benim düşüncem bu abdullah abi yüzde yüz haklı isim vermeyen birine çıkıp bu cesaretle konuşmak adamsın be abdullah abi
sizin düşüncelerinizi bekliyorum
Elraen eminim ki bu konuda aşırı bilgisiz isim vermekten kaçıyor inventus ne dediyse yapmış
bu arada inventusu unlost ecodan önce bilen varmıydı ? 17 tıllık tecrübe moruq heralde millete para kitleme tecrübesi yayıncılar bu konuda bence suçsuz du unlost da en iyi bizimki felan diyordu
inventus eminimki büyük ihtimal abdullah abiye sistem teklif etmiştir ve red cevabı almiştir elraen yoluyla kötülüyor
yani benim düşüncem bu abdullah abi yüzde yüz haklı isim vermeyen birine çıkıp bu cesaretle konuşmak adamsın be abdullah abi
sizin düşüncelerinizi bekliyorum