Neler Yeni

Abdullah Abi Neden Galax, Evga ve Powercolor Marka Ekran Kartlarını İncelemiyor?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Tasarım göreceli bir şeydir ama bana göre HOF serisi hariç güzel bir tasarım örneği yok onun da rengi beyaz ile kısıtlı, bu sene tasarım noktasında en beğendiğim kart ROG Strix 3000 serisi oldu

Alıntıyı görüntüle
Kesinlikle ama ben GameRockları da çok seviyorum. Özellikle kartların kutuları baş yapıt bence...

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Tasarım göreceli bir şeydir ama bana göre HOF serisi hariç güzel bir tasarım örneği yok onun da rengi beyaz ile kısıtlı, bu sene tasarım noktasında en beğendiğim kart ROG Strix 3000 serisi oldu

Alıntıyı görüntüle
1611660232800.png

Bu daha güzel.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
İgame neden TR'de yok?
Safkan Çin'li bir üretici olup buna rağmen en farklı en performanslı kartları üretmeye odaklı bir firma, fiyatlarını yüksek tutan bir üretici TR piyasasını önemseyeceğini düşünmüyorum.

RTX 2080 Ti Kudan serisinden sadece 1000 adet üretip 3000$ fiyat etiketiyle satışa sundular gerisini sen düşün. Ama ne yazıkki ismi duyulmamış diye bir cahil topluluktan merdiven altı yorumunu bil okumuştum...

colorful-rtx-2080-ti-kudan-008.jpg

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Safkan Çin'li bir üretici olup buna rağmen en farklı en performanslı kartları üretmeye odaklı bir firma olup fiyatlarını yüksek tutan bir üretici TR piyasasını önemseyeceğini düşünmüyorum.

RTX 2080 Ti Kudan serisinden sadece 1000 adet üretip 3000$ fiyat etiketiyle satışa sundular gerisini sen düşün. Ama ne yazıkki ismi duyulmamış diye bir cahil topluluktan merdiven altı yorumunu bil okumuştum...

Alıntıyı görüntüle
Abdullah abi bu Uzay Mekiği değilmi NASA Üretiyor SpaceX te Olabilir?

mehmet_s

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Evet göreceli. HOF serisi değil de beyaz ve rgb kartları nı çok beğeniyorum ben.

Rog serisi kartlar hepsi çok yakışıklı zaten. Özellikle yandan görünümü çok hoş ama en pahalı modellerden bir tanesi.

Birde inno3d ichill ve palit gamerock var. Onlarda çok şık ve çok güzel.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,550
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Her markanın belirli başlı nesillerde başarısız olduğu kartları oluyor. Eskiden bu çok daha fazla oluyordu ama günümüzde azaldı yine.

T.P.G.

80+ Titanium
Yorum tamamen fanlık Galax güzel kartlar yapmaya çalışan orta halli bir üretici ROG Strix OC, ROG Matrix, iGame Kudan, Zotac AMP Extreme, EVGA Kingpin gibi seriler varken boş fanboyluktur. Aio için yazdığın da doğru değil. Şuan Galax belki de üretim kıtlığından da olabilir ama RTX 3000 serisinde daha çıkarttığı Extreme bir kartı bile yok. Orta halli bir Nvidia partneridir abartının anlamı yok paran neye yetiyorsa onu alırsın.

Colorful iGame Kudan;

Alıntıyı görüntüle
Colorful'a laf eden yok hocam.
Kudan serisini biliyoruz zaten.
Ancak Galax'a karşı farklı bir bakışım var çok güzel kartları var bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorum tamamen fanlık Galax güzel kartlar yapmaya çalışan orta halli bir üretici ROG Strix OC, ROG Matrix, iGame Kudan, Zotac AMP Extreme, EVGA Kingpin gibi seriler varken boş fanboyluktur. Aio için yazdığın da doğru değil. Şuan Galax belki de üretim kıtlığından da olabilir ama RTX 3000 serisinde daha çıkarttığı Extreme bir kartı bile yok. Orta halli bir Nvidia partneridir abartının anlamı yok paran neye yetiyorsa onu alırsın.

Colorful iGame Kudan;

Alıntıyı görüntüle
Bu arada fark ettiyseniz "Tasarım olarak" diyorum.
Matrix serisi de gayet başarılı tabii ki ama tasarım olarak bana göre HoF daha başarılı.
Kudan mesela o da aynı şekilde.
O bütcelerde iş kişisel tercihe kalıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,056
Üyeler
167,046
Son üye
teknikyazılım
Top Bottom