Enes34Nacir
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,732
Borsa kaplanı her zman haklıdır!Hiçbir şey demez, engeller yoluma bakarım. Cevap verirsem prim kasmaya başlar,3-5 gün uzar konu, sonra kapanır. Zaman israfı.
Valla bu çocuğun içerikleri çok kaliteli. Burada ki arkadaşların yaşının yetmeyeceği DDR2 DDR3ün veya HD Serilerinin amiral gemisi ve zor bulunan kartlarını+işlemcilerini paylaşıyor. Paylaştıkları hem çok kaliteli hem de ilgi çekici içerikler dolayısıyla Abdullah bey de olsam bu çocuğa bir şey demek yakışmazdı kendisinin yaptığı çok mu iyi bir şey değil orası ayrı.
Eskiden LGA 775 sistem dizmiştik bir abi ile o sistemi 5 yıl kullanmıştım duygulandım laValla bu çocuğun içerikleri çok kaliteli. Burada ki arkadaşların yaşının yetmeyeceği DDR2 DDR3ün veya HD Serilerinin amiral gemisi ve zor bulunan kartlarını+işlemcilerini paylaşıyor. Paylaştıkları hem çok kaliteli hem de ilgi çekici içerikler dolayısıyla Abdullah bey de olsam bu çocuğa bir şey demek yakışmazdı kendisinin yaptığı çok mu iyi bir şey değil orası ayrı.
Belki benimdir oEskiden LGA 775 sistem dizmiştik bir abi ile o sistemi 5 yıl kullanmıştım duygulandım la
Ben 19 yaşımdayım hocam o zman kaç yaşımda idim hatırlamiom ama böyle 29 yaşında bir abi ile dizdik yaniBelki benimdir o![]()