Kane

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Kane
      Kane, 6+2pcı e kablo yetersizliği başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      peki zaten cepte olan 2tane pcı 8 pin in yanına diğer 300w ı kullanabilmek için bi converter alsam bu durumu çözer mi? Gemini a sorduğumda pcı 5.0 ların...
      • 1767793881774.webp
    • Kane
      bunu bulduğun yeri atar mısın acaba bi ton converter felan yazdımda çıkmadı bu
    • Kane
      Kane, Kasa-PSU kategorisinde 850 w f/p psu önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Psumu değiştireceğim maksimum 6 bin ödemek istiyorum James Donkey veya gigabyte ın modelleri önüme çıkıyor genel olarak. Birde gigbyte ı marka olarak...
    • Kane
      Kabullendim ya artık yapacak bişe yok , incehesapta gen 5 yazan hiçbir ibarede yoktu psuyu alırken , iyi çıkmasından şansızlık yaşadım resmen. öneri olarak...
      • 1767787991547.webp
    • Kane
      dönüştürücüler kalitesiz oluyor genelde çünkü.
    • Kane
      2x sata to 8 pin yapsam ? yani daha çok neden yanıyo veya neden olmuyo kısmını çözmeye çalışıyorum. internette örneklerine baktım şimdi 75 w zaten...
    • Kane
      2X4 molex to 9 pin ile durumu çözebilir miyin yeterli beslemeyi yapar mı acaba?
    • Kane
      Foto attım ya 4 tane olduğu yazıyo kutuda
    • Kane
      Hiç bir ekran kartında 3 olmasına rağmen 2 ile çalışmaya izin vermez aklında olsun bu 1767779806 Yok işte sadece 1 tane daisy chainli var 2 tane 8 pin var...
    • Kane
      İşte yok yazdım ya sadece 1 tane 2 li 8 pin çıkış var yani 2x8 1 tane var bi tanede 12 pin 300 w çıkış var
    • Kane
      300 w lık çıkışa mı demek istiyosun nereye lehim tam olarak ve neden lehim yapim
    • Kane
      Kane, Kasa-PSU kategorisinde 6+2pcı e kablo yetersizliği başlıklı bir konu açtı.
      Merhabe öncelikle Bundan bikaç ay önce hazır bi sistem aldım aldığım sistemde psu olarak fsp hydroK 750w bir psu tercih ettim , tercih ettiğim psu da yakın...
      • Screenshot_20260107_113137_YouTube.webp
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,687
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx