Kane isimli üyenin son içerikleri

1. Kane

6+2pcı e kablo yetersizliği

peki zaten cepte olan 2tane pcı 8 pin in yanına diğer 300w ı kullanabilmek için bi converter alsam bu durumu çözer mi? Gemini a sorduğumda pcı 5.0 ların yani 12 pinlerin bu şekilde dönüştürülemeyeceğini söyledi , pcı 5.0ların güç ile birlikte akıllı kablolar olduğunda sıkıntı yaratacağını...
  2. Kane

bunu bulduğun yeri atar mısın acaba bi ton converter felan yazdımda çıkmadı bu
  3. Kane

850 w f/p psu önerisi

Psumu değiştireceğim maksimum 6 bin ödemek istiyorum James Donkey veya gigabyte ın modelleri önüme çıkıyor genel olarak. Birde gigbyte ı marka olarak önerirseniz eğer, gen5 olan psu larında 12hpwr girişlerinden pcı 8 pin çıkışlı kablosu otomatik içinde geliyor mu kutuların yoksa onu artı olarak...
  4. Kane

Kabullendim ya artık yapacak bişe yok , incehesapta gen 5 yazan hiçbir ibarede yoktu psuyu alırken , iyi çıkmasından şansızlık yaşadım resmen. öneri olarak fotoda attığım psu yu önerir misiniz? link atmak serbest mi forumda bilemedim.
  5. Kane

2x sata to 8 pin yapsam ? yani daha çok neden yanıyo veya neden olmuyo kısmını çözmeye çalışıyorum. internette örneklerine baktım şimdi 75 w zaten anakarttan çekiyo bunun yanında 2x8 daisy chain ile 2 yuvayı dolduruyorum zaten 280-250 w ta ordan satalar 60w diye biliyorum ordan çeksem gerisini...
  6. Kane

2X4 molex to 9 pin ile durumu çözebilir miyin yeterli beslemeyi yapar mı acaba?
  7. Kane

Foto attım ya 4 tane olduğu yazıyo kutuda
  8. Kane

Hiç bir ekran kartında 3 olmasına rağmen 2 ile çalışmaya izin vermez aklında olsun bu 1767779806 Yok işte sadece 1 tane daisy chainli var 2 tane 8 pin var yani bi tane daha yok
  9. Kane

İşte yok yazdım ya sadece 1 tane 2 li 8 pin çıkış var yani 2x8 1 tane var bi tanede 12 pin 300 w çıkış var
  10. Kane

300 w lık çıkışa mı demek istiyosun nereye lehim tam olarak ve neden lehim yapim
  11. Kane

Merhabe öncelikle Bundan bikaç ay önce hazır bi sistem aldım aldığım sistemde psu olarak fsp hydroK 750w bir psu tercih ettim , tercih ettiğim psu da yakın zamanda yapacağım gpu upgrade i için özellikle yeterli pcı e çıkışına dikkat ettim ki 4x 6+2 pcı çıkışı olduğunu biliyordum. Şimdi yeni...
  12. Kane

Hangi sıvı soğutma daha iyi?

Hangisi için diyosun hocam anlamadım
  13. Kane

Hangi sıvı soğutma daha iyi?

[H3 id='URLhttpswww.incehesap.comlian-liLian+LiURL+Galahad+II+Lite+Performance+240mm+Siyah+ARGB+lemci+Sv+Soutucu']Lian Li Galahad II Lite Performance 240mm Siyah ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu [/H3] [H3...
  14. Kane

İlk masaüstüm, beğenmediğiniz parçalar var mı ?

İşlemci için genelde yt videolarda hep 240 mm kullanıyolardı sen yetersiz mi buldun
  15. Kane

İlk masaüstüm, beğenmediğiniz parçalar var mı ?

kasalarda fiyat aynı fiyat bandında cougar ve rampage kasalar buldum , gamepower da var. Onları önerir misin ? Ancak onlar 650 w ,sonrasında ekran kartını dediğim gibi 4070 ti , rx7800xt veya 3090 seviyesine çıkarıp yanına birda 16 ram daha koyduğumda beslemede yeterli olur mu ? 1755086979 Peki...
Geri