Abdullah abi yide buraya bekleriz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
benim babamda fakirlikten çıktı, ama üniversite bitirdi, okumayın mı dedik, ilokulu bitir tmm, heeee, maaş yüksek olsun,
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bizimkide 2200tl asgari maaş :) çocukmu kandırıyon.
Abim inşaat mühendisi. Anlayacağın üzere üniversiteyi bitirmiş. 7yıldır bu işi yapıyor ve maaşı en son 3800dü.

benim babamda fakirlikten çıktı, ama üniversite bitirdi, okumayın mı dedik, ilokulu bitir tmm, heeee, maaş yüksek olsun,
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lan anlamiyon mu sen ? 2200 tl kaç dolar ediyor ekonomi çok kötü sizin gibiler yüzünden böyle devam edicek.

TL ve doları eşit mi görüyorsun ? 2400 dolar nerede 2200 TL nerede, dolar kurunun 6,80 olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Enflasyonu bir araştırmanı öneririm.

@BMW_M4 olduğu tartışmalar siyasi boyuta ulaşmadan sonlanmıyor. Konuyu kilitleseniz? @White Ravens

hoooop, herşeye bi
Lan anlamiyon mu sen ? 2200 TL kaç dolar ediyor ekonomi çok kötü sizin gibiler yüzünden böyle devam edicek.
rim fiyatıyla yaklaşıyonuz, 2200 birim ile 2000 birim farkını açıkla?

daha sayayım mı? filistinde 9 aylık bebek biber gazıyla 2 sene önce öldürülünce dünyada kimse ses çıkarmadı ama bir file tüm dünya ağladı.
Hocam sizin dediklerinizin birbiriyle alakası nedir? Çok boş konuşmuşsunuz. Orada ekonomiden şikayet ediliyor siz direk savunmaya geçiyorsunuz? Neyi savunuyorsunuz her şey ortada.

TL ve doları eşit mi görüyorsun ? 2400 dolar nerede 2200 TL nerede, dolar kurunun 6,80 olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Enflasyonu bir araştırmanı öneririm.
Beni de devlet beslese ben de böyle konuşurum kpss ile içeri alınmak istiyorsan bile torpil şart. İktidar yanlısı olmayan polis gördün mü? Göremezsin çünkü iktidar yanlısı olmasa polislik görevine pek uzun süre devam edemezdi.

Hocam sizin dediklerinizin birbiriyle alakası nedir? Çok boş konuşmuşsunuz. Orada ekonomiden şikayet ediliyor siz direk savunmaya geçiyorsunuz? Neyi savunuyorsunuz her şey ortada.
dert değil mi, sanane.

Türkiyenin Sorunu=Ülkesini süper güç görüp gözünün boyanması. Bu gözleriniz açılacak ama çok geç olucak.

Arkadaşın troll olduğunu düşünüyorum. Troll değilse de zihinsel problemi var sanırım,o yüzden fazla uzatmayın boş yere.

hoooop, herşeye bi

rim fiyatıyla yaklaşıyonuz, 2200 birim ile 2000 birim farkını açıkla?
Sadece birim fiyatını baz aldığımız zaman evet eşit gözüküyoruz. Ama orada 5 birime aldığın şey Türkiyede 30 tl oluyor, ne yapacağız onu ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri