Abi çıkaracağın sistem ne kadar olucak bekleyeceğim seni yoksa bugün almam gerekiyor ailem kızıyor arkadaşlar sizde etiketler misiniz ? @Abdullah Hacıgül
Daha yeni çıkarttı her hafta sistem çıkaeılmaz maalesefAbi çıkaracağın sistem ne kadar olucak bekleyeceğim seni yoksa bugün almam gerekiyor ailem kızıyor arkadaşlar sizde etiketler misiniz ? @Abdullah Hacıgül
Hocam gülmeyin maddiyatımız o kadar iyi değil 10bin lira çalışarak ve onların desteğiyle topladım boşa vermek istemiyorumAbi çıkaracağın sistem ne kadar olucak bekleyeceğim seni yoksa bugün almam gerekiyor ailem kızıyor arkadaşlar sizde etiketler misiniz ? @Abdullah Hacıgül
2 gün sonra yenisi geliyor işte onun içinAdam yeni çıkardı daha.
Maddiyetin iyi değil ama 10k pc topluyorsun kardeşim aynenHocam gülmeyin maddiyatımız o kadar iyi değil 10bin lira çalışarak ve onların desteğiyle topladım boşa vermek istemiyorum
Hocam okuma özürlüsü müsün ? Çalıştım onlarda sağ olsun çok istediğim için ekledi ellerinden geldiğincrMaddiyetin iyi değil ama 10k pc topluyorsun kardeşim aynen
napimHocam okuma özürlüsü müsün ? Çalıştım onlarda sağ olsun çok istediğim için ekledi ellerinden geldiğincr
Aga bu kadar duygusuz olmak zorunda mısınız ?napim
Bende yıllardır uğraşıyorum çalışıyorum ama anca rx560 alabildim. Ne diyeyim helal olsun.Aga bu kadar duygusuz olmak zorunda mısınız ?
Hocam tamı tamına 7 ay çalıştımBende yıllardır uğraşıyorum çalışıyorum ama anca rx560 alabildim. Helal olsun ne diyeyim.