S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
tahmini ne zaman aciklanir beyler fikri olan?
dun oldu kanka aksam 12de. cekilis degildi zaten ilk dogru cevap verene mouse hediye edecekti. bide ekran karti cekilisi var ama daha yayinlamadi soruyu oglen 11-12 gibi sorucam dedi ortada yok daha.Ne çekilişi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne zaman oldu
dun mouse vardi. bugun de ekran karti olacakEkran kartını biliyorum
valla dun gece de bişeyler geveliyodu. yok herşeyi bi kenara atıcam çok değişik şeyler görceksiniz falan diye. ulan ilk defa bi çekilişe katıyılım dedim adam öldü heralde. benim cenabetlik şaka mı !!!Sabah saat 11:00'dan beri sayfayı yeniliyorum. tam 6 saat olacak. Sağlığından endişe etmeye başladım. İşi gücü bıraktık bekliyoruz bakalım.
Dostum sakin ol. Belki adamın bir sıkıntısı var. Belki kaza geçirdi. Bir işi çıktı. Belki yakınına bir şey oldu vs vs. her şey olabilir. Abdullah abi düşüncesiz bir insan değil. Adam takipçileri için kaç bin liralık ürün dağıtıyor. Benim katıldığım 3. yarışma oldu ve katılacağımla beraber 4 olacak. Ben de yoruldum 6 saattir sayfa yenilemekten. Demin işemeye bile elimde telefon yenileye yenileye gidip geldim Varsın sağlığında bir şey olmasın da ben bi 6 saat daha beklerim canı sağ olsun. Kaç yıldır onun sayesinde bir ton şey öğrendim.çvalla dun gece de bişeyler geveliyodu. yok herşeyi bi kenara atıcam çok değişik şeyler görceksiniz falan diye. ulan ilk defa bi çekilişe katıyılım dedim adam öldü heralde. benim cenabetlik şaka mı !!!
ne bilim kanka benim ilk bu sasirdim yaniDostum sakin ol. Belki adamın bir sıkıntısı var. Belki kaza geçirdi. Bir işi çıktı. Belki yakınına bir şey oldu vs vs. her şey olabilir. Abdullah abi düşüncesiz bir insan değil. Adam takipçileri için kaç bin liralık ürün dağıtıyor. Benim katıldığım 3. yarışma oldu ve katılacağımla beraber 4 olacak. Ben de yoruldum 6 saattir sayfa yenilemekten. Demin işemeye bile elimde telefon yenileye yenileye gidip geldim Varsın sağlığında bir şey olmasın da ben bi 6 saat daha beklerim canı sağ olsun. Kaç yıldır onun sayesinde bir ton şey öğrendim.ç
Normalde gece yaptığını gün içinde öğlen saatlerinde açıklıyor ama bu sefer sorun çıktı herhalde. Çünkü onu da açıklamadı yeni soruyu da sormadı.ne bilim kanka benim ilk bu sasirdim yani
yarin aksam 11-12 arasi dicekti de biz mi yanlis anladik yoksaNormalde gece yaptığını gün içinde öğlen saatlerinde açıklıyor ama bu sefer sorun çıktı herhalde. Çünkü onu da açıklamadı yeni soruyu da sormadı.
Aga soruyu sordu. Cevapladım ama, ilk attığı saniye açtığımda cevap ver kısmına tıklanmadı, daha önce de başıma geldi. Uygulamayı açıp kapadım öyle yazdım. Valla yine gitti galiba, kahretmesin ya