Neler Yeni

Abdullah abinin mouse cekilisi ne zaman aciklanir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Ne çekilişi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne zaman oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
a l p e r
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne çekilişi

Ne zaman oldu
dun oldu kanka aksam 12de. cekilis degildi zaten ilk dogru cevap verene mouse hediye edecekti. bide ekran karti cekilisi var ama daha yayinlamadi soruyu oglen 11-12 gibi sorucam dedi ortada yok daha.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Ekran kartını biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Metehan Usta
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar, Müzik
Instagram
https://www.instagram.com/metehannusta/
Facebook
metehanusta007
Sabah saat 11:00'dan beri sayfayı yeniliyorum. tam 6 saat olacak. Sağlığından endişe etmeye başladım. İşi gücü bıraktık bekliyoruz bakalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
a l p e r
Sabah saat 11:00'dan beri sayfayı yeniliyorum. tam 6 saat olacak. Sağlığından endişe etmeye başladım. İşi gücü bıraktık bekliyoruz bakalım.
valla dun gece de bişeyler geveliyodu. yok herşeyi bi kenara atıcam çok değişik şeyler görceksiniz falan diye. ulan ilk defa bi çekilişe katıyılım dedim adam öldü heralde. benim cenabetlik şaka mı !!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Metehan Usta
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Facebook
metehanusta007
valla dun gece de bişeyler geveliyodu. yok herşeyi bi kenara atıcam çok değişik şeyler görceksiniz falan diye. ulan ilk defa bi çekilişe katıyılım dedim adam öldü heralde. benim cenabetlik şaka mı !!!
Dostum sakin ol. Belki adamın bir sıkıntısı var. Belki kaza geçirdi. Bir işi çıktı. Belki yakınına bir şey oldu vs vs. her şey olabilir. Abdullah abi düşüncesiz bir insan değil. Adam takipçileri için kaç bin liralık ürün dağıtıyor. Benim katıldığım 3. yarışma oldu ve katılacağımla beraber 4 olacak. Ben de yoruldum 6 saattir sayfa yenilemekten. Demin işemeye bile elimde telefon yenileye yenileye gidip geldim :D Varsın sağlığında bir şey olmasın da ben bi 6 saat daha beklerim canı sağ olsun. Kaç yıldır onun sayesinde bir ton şey öğrendim.ç

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
a l p e r
Dostum sakin ol. Belki adamın bir sıkıntısı var. Belki kaza geçirdi. Bir işi çıktı. Belki yakınına bir şey oldu vs vs. her şey olabilir. Abdullah abi düşüncesiz bir insan değil. Adam takipçileri için kaç bin liralık ürün dağıtıyor. Benim katıldığım 3. yarışma oldu ve katılacağımla beraber 4 olacak. Ben de yoruldum 6 saattir sayfa yenilemekten. Demin işemeye bile elimde telefon yenileye yenileye gidip geldim :D Varsın sağlığında bir şey olmasın da ben bi 6 saat daha beklerim canı sağ olsun. Kaç yıldır onun sayesinde bir ton şey öğrendim.ç
ne bilim kanka benim ilk bu sasirdim yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Metehan Usta
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Facebook
metehanusta007
ne bilim kanka benim ilk bu sasirdim yani
Normalde gece yaptığını gün içinde öğlen saatlerinde açıklıyor ama bu sefer sorun çıktı herhalde. Çünkü onu da açıklamadı yeni soruyu da sormadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
a l p e r
Normalde gece yaptığını gün içinde öğlen saatlerinde açıklıyor ama bu sefer sorun çıktı herhalde. Çünkü onu da açıklamadı yeni soruyu da sormadı.
yarin aksam 11-12 arasi dicekti de biz mi yanlis anladik yoksa 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Metehan Usta
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Facebook
metehanusta007
Valla kaç kere dinledim 6 saat boyunca :D Öğlen diyor. Belki de dediğin gibidir. Eğer öyleyse üzülürüm biraz. Tüm işlerimi bıraktım çünkü bugün :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Metehan Usta
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Facebook
metehanusta007
Aga soruyu sordu. Cevapladım ama, ilk attığı saniye açtığımda cevap ver kısmına tıklanmadı, daha önce de başıma geldi. Uygulamayı açıp kapadım öyle yazdım. Valla yine gitti galiba, kahretmesin ya :(

Aga soruyu sordu. Cevapladım ama, ilk attığı saniye açtığımda cevap ver kısmına tıklanmadı, daha önce de başıma geldi. Uygulamayı açıp kapadım öyle yazdım. Valla yine gitti galiba, kahretmesin ya :(

Sabahtan beri bu ekranlara bakıyorum

Ekler

• 20230127_184723-min.jpg
    20230127_184723-min.jpg
    1.3 MB · Hit: 29
  • 20230127_184713-min.jpg
    20230127_184713-min.jpg
    1.8 MB · Hit: 29
Son düzenleme:
Top Bottom