Neler Yeni

ABDULLAH ABİNİN Paylaştığı 480 GB MLD SSD Nasıldır?

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
Arkadaşlar kronik sorunu varmı bu ssd nin bir fikri olan varmı bide alsam kendi bilgisayarıma taksam takması kolaymı veya taktırabileceğim bir yer varmı??

SadeceSeyf

80+ Gold
Arkadaşlar kronik sorunu varmı bu ssd nin bir fikri olan varmı bide alsam kendi bilgisayarıma taksam takması kolaymı veya taktırabileceğim bir yer varmı??
Valla bildiğim kadarı ile yok.Sadece hızları biraz düşük oluyordu o ssd hızlarınada pek bakmadım

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Ürün pek piyasada olan ürünler değil bende almayı düşünüyordum böyle giderse kioxia alıcam

En İyi Cevap
3
240 lığı var, okuma değil ama yazması 430 falan çıktı

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Takması kolay kanka bende 1 hafta önce aynı markanın 240 GB olanını taktım kolay
Bende m2 var ssd ekstra takıcam ama hiçbir fikrim yok takma konusunda sen video izleyerek mi yapmıştın

Burak44.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak
Bende m2 var ssd ekstra takıcam ama hiçbir fikrim yok takma konusunda sen video izleyerek mi yapmıştın
Biraz foruma sordum biraz kendim yaptım zaten basit yuvasına koy vidala sata ve PSU kablolarını tak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen YouTubeda bak istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,779
Üyeler
165,890
Son üye
Tatanka
Top Bottom