Abdullah Abinin paylaştığı Claws koltuklar

umut3

80+
Reaksiyon skoru
4
Claws koltuk kullanan var mı aranızda alınır mı sizce uygun fiyatlı duruyor

Claws koltuk kullanan var mı aranızda alınır mı sizce uygun fiyatlı duruyor
ben de alacaktım bugün xdrive anka akdeniz vs baktım da sonra günde 2 saat için 8-9k vermek ve bazı kötü yorumlar sonrası çok mantıklı gelmedi claws olan 4200e düşerse alabilirim güzel duruyor

yav bekledik bekledik xdrive aldık 4200e düşerse bedava gerçekten

Koltuk 4200 oldu şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler koltuğu aldım da nasıl sizce kumaş olarak deri demesi kafamı karıştırdı, Adana sıcağında deri kullanmak iyi olmayabilir.

Son düzenleme:
Koltuk 4200 oldu şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler koltuğu aldım da nasıl sizce kumaş olarak deri demesi kafamı karıştırdı, Adana sıcağında deri kullanmak iyi olmayabilir.
Knk hangi modeli aldın tam olarak 4200 e

Kanka postun altına fotoğraf ve yorumlarını bırakabilir misin ? teslim aldığında nasıl bişeymiş kalitesi konforu
Pek beğenmedim kurduğum içinde teslim etmek istemedim. Oğlum kullanıyor o iyi dedi ama ben kumaşı ve ayaklarının plastik olmasını sevmedim.

Pek beğenmedim kurduğum içinde teslim etmek istemedim. Oğlum kullanıyor o iyi dedi ama ben kumaşı ve ayaklarının plastik olmasını sevmedim.
şöyle bir şey alabilirsiniz .

şimdi aldım kendime geldi kurarken koltuğu ileri geri yapan kolun hareket etmediğini gördüm acaba takmadığım için mi öyle sert ve hareket etmiyor yoksa sıkıntılı bir durum mu ona göre kutusuna koyup iade edicem

İlla ki sandalye alacaksanız ciddi araştırma gerekiyor sonuçta saatlerce oturacaksınız vakit geçireceksiniz sağlığınızdan ve paranızdan da olmayın. 5 ay önce Exvega markasından satın aldım ve memnunum önerebileceğim bir marka. Kumaş kalitesi gayet güzel. Ayaklar metal. Gerektiğinde yedek parça için sitesinden temiz edebiliyorsunuz vs vs. Diğer markaların ürünlerini denemediğim için net bir şey söyleyemem ama okuduğum yorumlarda ve izlediğim videolarda en mantıklı gelen exvega olmuştu.

Geri