sadece soru sormuş neden bu agresiflikKardeşim canım kardeşim bak artık sadece ben değil bütün forum sinirlendi lan 1000 tane aynı konudan var biye açıyon niyeee 22 29 5 bu kadar abi çoköu zor ya
foruma 5 6 aydır girmedim bu kadar agresif olmana gerek yoktu ama yinede teşekkürlerKardeşim canım kardeşim bak artık sadece ben değil bütün forum sinirlendi lan 1000 tane aynı konudan var niye açıyon niyeee 22 29 5 bu kadar abi çokmu zor ya
Tamam cevap verme geç, illaha yazmana gerek yok ki. Hem adam daha yeni gelmiş foruma belli ki. Kimsenin kalbini kırmaya gerek yokŞu ana kadar hiç sinirlenmedim ama neden hekes yeni konu açıyo ben anlamıyorum bunu defalarca söylemedilermi
arkadaşım yakın zamanda sistem alacaktı ona yardımcı olmaya çalışıyordum açılan konulara bakmadan direk kendim açtım konuyu özür dilerim ama biraz sakinleşmen lazım dostumŞu ana kadar hiç sinirlenmedim ama neden hekes yeni konu açıyo ben anlamıyorum bunu defalarca söylemedilermi
yeni değil de bayadır girmiyodumTamam cevap verme geç, illaha yazmana gerek yok ki. Hem adam daha yeni gelmiş foruma belli ki. Kimsenin kalbini kırmaya gerek yok
Adam demiş zaten foruma girmedim diye ne bu agresifliıTamam cevap verme geç, illaha yazmana gerek yok ki. Hem adam daha yeni gelmiş foruma belli ki. Kimsenin kalbini kırmaya gerek yok
29 mayıs 5 haziran olması lazımAbdullah abi geçen günlerde sistemlerin çıkacağı tarihleri İnstagramda hikaye bölümünden paylaşmıştı o tarihleri hatırlayan var mı aranızda? Hatırlayan varsa şimdiden teşekkürler.
rica ederim.teşekkürler