Neler Yeni

Abdullah Abi'nin Yeni Hazır Sistemde Goodram IRDM Ram Kullanması

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Eğer beni az çok tanıyorsanız ya da sistem önerilerinin altında görüyorsanız genelde 15 16 bin tl bandına kadar ram olarak "Goodram IRDM" serisi önerdiğimi görmüşsünüzdür. Goodram markası ülkemizde pek bilinmediği için insanlar önyargı ile yaklasmaktalar maalesef. Oysaki Goodram,91den beri sektörde olup 96dan beri Avrupa'daki tek ram distribütörüdür. Ayrıca IRDM serisi de 2017den beri üretilen bir seri.

Bu postu acmamin asıl sebebi, Donanimarsivinin yeni sisteminde Goodram IRDM serisi kullanmasi. Bence çok yerinde ve güzel bir karar. Hem fp olarak gerçekten güzel ve sade bir o kadar da kaliteli bir ram.
Screenshot_20221105-031727_Instagram.jpg

Eğer tekil olarak Goodram IRDM 8 GB DDR4 3600Mhz almak isterseniz tek slot 8 gbnin fiyatı sadece ama sadece 518 tl. Şaka gibi ama gerçek

Ayrıca XMP destekli olmasının yanı sıra bazı forumlarda bu rami 4000mhzlara kadar çıkaranlar da mevcut, 3600mhz sabit kullanıp clsini 15e düşürenler de. 16 GBi 1036 tl olan bir ram için oldukça iyi değerler olduğunu düşünüyorum.

Ram ihtiyacı olan,ucuz sistem toplayıp ramden kısmak istemeyenler için çok güzel bir tercih goodram IRDM serisi. Umarım Donanimarsivinin bu hamlesi marka üzerindeki önyargıyı biraz kırar.

kırmızışarapp

80+ Silver
Güzel bilgi için teşekkürlerr.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Eğer beni az çok tanıyorsanız ya da sistem önerilerinin altında görüyorsanız genelde 15 16 bin TL bandına kadar ram olarak "Goodram IRDM" serisi önerdiğimi görmüşsünüzdür. Goodram markası ülkemizde pek bilinmediği için insanlar önyargı ile yaklasmaktalar maalesef. Oysaki Goodram,91den beri sektörde olup 96dan beri Avrupa'daki tek ram distribütörüdür. Ayrıca IRDM serisi de 2017den beri üretilen bir seri.

Bu postu acmamin asıl sebebi, Donanimarsivinin yeni sisteminde Goodram IRDM serisi kullanmasi. Bence çok yerinde ve güzel bir karar. Hem fp olarak gerçekten güzel ve sade bir o kadar da kaliteli bir ram.Alıntıyı görüntüle

Eğer tekil olarak Goodram IRDM 8 GB DDR4 3600Mhz almak isterseniz tek slot 8 gbnin fiyatı sadece ama sadece 518 TL. Şaka gibi ama gerçek

Ayrıca XMP destekli olmasının yanı sıra bazı forumlarda bu rami 4000mhzlara kadar çıkaranlar da mevcut, 3600mhz sabit kullanıp clsini 15e düşürenler de. 16 GBi 1036 TL olan bir ram için oldukça iyi değerler olduğunu düşünüyorum.

Ram ihtiyacı olan,ucuz sistem toplayıp ramden kısmak istemeyenler için çok güzel bir tercih goodram IRDM serisi. Umarım Donanimarsivinin bu hamlesi marka üzerindeki önyargıyı biraz kırar.
Benim kirildi

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Deniz Bey
Çipleri ne çıkıyor

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,856
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Goodram önerdiğim için bana kızanlar utanır mı ? sanmam :/

Millet yararlansın valla canavar gibi ram.

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen
Eğer beni az çok tanıyorsanız ya da sistem önerilerinin altında görüyorsanız genelde 15 16 bin TL bandına kadar ram olarak "Goodram IRDM" serisi önerdiğimi görmüşsünüzdür. Goodram markası ülkemizde pek bilinmediği için insanlar önyargı ile yaklasmaktalar maalesef. Oysaki Goodram,91den beri sektörde olup 96dan beri Avrupa'daki tek ram distribütörüdür. Ayrıca IRDM serisi de 2017den beri üretilen bir seri.

Bu postu acmamin asıl sebebi, Donanimarsivinin yeni sisteminde Goodram IRDM serisi kullanmasi. Bence çok yerinde ve güzel bir karar. Hem fp olarak gerçekten güzel ve sade bir o kadar da kaliteli bir ram.Alıntıyı görüntüle

Eğer tekil olarak Goodram IRDM 8 GB DDR4 3600Mhz almak isterseniz tek slot 8 gbnin fiyatı sadece ama sadece 518 TL. Şaka gibi ama gerçek

Ayrıca XMP destekli olmasının yanı sıra bazı forumlarda bu rami 4000mhzlara kadar çıkaranlar da mevcut, 3600mhz sabit kullanıp clsini 15e düşürenler de. 16 GBi 1036 TL olan bir ram için oldukça iyi değerler olduğunu düşünüyorum.

Kardeşim konuyla alakasız ama annen nasıl oldu daha iyi mi

Top Bottom