saçma olduğunu biliyorumDostum çok saçma bir düşünce
Duyduğumu ve bildiğimi söyleyeceğim.Abdullah Gül Üniverstesinde elektirik elektronik mühendisliği yazmayı düşünüyorum acaba üniversite ortamı ve eğitimi nasıl yardımcı olabilir misiniz
Haklısın hocam ilk açıldığı yılında öğrencilere Macbook dağıtmış ve Amerika'ya dil kursuna göndermiş öğrencileriniDuyduğumu ve bildiğimi söyleyeceğim.
Üniversite aslında ilk zamanlarında gerçekten çok iyidi ve imkan olarak baya uğraşıyorlardı Ankarada olsa ODTÜ olabilir diyorlardı ancak şehirden ve adından kaynaklı malesef istenilen gibi olmadı kısacana pek tavsiye edilmiyor fazla ancak kötü olmadığı belirtiliyor
Teşekkür ederimDuyduğumu ve bildiğimi söyleyeceğim.
Üniversite aslında ilk zamanlarında gerçekten çok iyidi ve imkan olarak baya uğraşıyorlardı Ankarada olsa ODTÜ olabilir diyorlardı ancak şehirden ve adından kaynaklı malesef istenilen gibi olmadı kısacana pek tavsiye edilmiyor fazla ancak kötü olmadığı belirtiliyor
açıkçası adı farklı olup şehri gene aynı kalsa bile önü bence açıktı ama işte siyasete kurban oldu biraz ve bence çok iyi bir yeri olurdu.Haklısın hocam ilk açıldığı yılında öğrencilere Macbook dağıtmış ve Amerika'ya dil kursuna göndermiş öğrencilerini
Evet gerçekten öyle ben de ablamın arkadaşlarından kaliteli olduğunu hocalarında ilgilendiği duymuştum internetten bakıncada memnuniyet olarak en iyi üniversitelerden biri ondan dolayı tercih etme ihtimalim çok yüksek ve büyük ihtimallede gelir. Teşekkür ederim yardım ettiğin için.Ben o üniversitenin endüstri mühendisliği bölümündeyim. Hazırlık eğitimi hiç kolay değil ve hazırlık eğitiminin çok kaliteli olduğunu düşünüyorum.
Dezavantajları: Okul çok küçük ve Kayseri'de hatta Kayseri'de yaşayanların bile bu üniversiteden haberi yok bilenler de özel sanıyor
Teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunAbdullah Gül üniversitesinde Elektrik Elektronik bölümünde hazırlığı yeni bitirmiş birisi olarak hazırlığı geçmek için çalışmak gerektiğini söyleyebilirim. Üniversite kampüsünün küçük olmasının avantaj ve dezavantajları var. Eğitim olarak hazırlıkta zorlanırsınız fakat bitirdiğinizde gerçekten kaliteli bir İngilizceye sahip olursunuz. Bölümde ise çevremde gördüğüm kadarıyla gerçekten zor fakat kaliteli bir eğitim var, öğrenciler birçok proje yapıyor. Gördüğüm kadarıyla hazırlıkta ve bölümde gerçekten bilgili ve samimi hocalar olduğunu düşünüyorum. Umarım yardımcı olur