Neler Yeni

Abdullah Gül Üniversitesi

fnevs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ömer Faruk ÖZCAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Yazılım.
Abdullah Gül Üniverstesinde elektirik elektronik mühendisliği yazmayı düşünüyorum acaba üniversite ortamı ve eğitimi nasıl yardımcı olabilir misiniz

arturo

80+ Silver
Ben o üniversitenin endüstri mühendisliği bölümündeyim. Hazırlık eğitimi hiç kolay değil ve hazırlık eğitiminin çok kaliteli olduğunu düşünüyorum.
Dezavantajları: Okul çok küçük ve Kayseri'de hatta Kayseri'de yaşayanların bile bu üniversiteden haberi yok bilenler de özel sanıyor :)

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Abdullah Gül Üniverstesinde elektirik elektronik mühendisliği yazmayı düşünüyorum acaba üniversite ortamı ve eğitimi nasıl yardımcı olabilir misiniz
Duyduğumu ve bildiğimi söyleyeceğim.
Üniversite aslında ilk zamanlarında gerçekten çok iyidi ve imkan olarak baya uğraşıyorlardı Ankarada olsa ODTÜ olabilir diyorlardı ancak şehirden ve adından kaynaklı malesef istenilen gibi olmadı kısacana pek tavsiye edilmiyor fazla ancak kötü olmadığı belirtiliyor

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Yukarda da demiş biri adında hayır yok Üniversitenin, bilen arkadaşlar bizi eğitim konusunda bilinçlendirsin.

arturo

80+ Silver
Üniversite aslında ilk zamanlarında gerçekten çok iyidi ve imkan olarak baya uğraşıyorlardı Ankarada olsa ODTÜ olabilir diyorlardı ancak şehirden ve adından kaynaklı malesef istenilen gibi olmadı kısacana pek tavsiye edilmiyor fazla ancak kötü olmadığı belirtiliyor
Haklısın hocam ilk açıldığı yılında öğrencilere Macbook dağıtmış ve Amerika'ya dil kursuna göndermiş öğrencilerini

fnevs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ömer Faruk ÖZCAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Yazılım.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Haklısın hocam ilk açıldığı yılında öğrencilere Macbook dağıtmış ve Amerika'ya dil kursuna göndermiş öğrencilerini
açıkçası adı farklı olup şehri gene aynı kalsa bile önü bence açıktı ama işte siyasete kurban oldu biraz ve bence çok iyi bir yeri olurdu.
şehir onu sıralamalarda geriye düşürmek dışında pek bir şey yapmazdı bence

fnevs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ömer Faruk ÖZCAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Yazılım.
Ben o üniversitenin endüstri mühendisliği bölümündeyim. Hazırlık eğitimi hiç kolay değil ve hazırlık eğitiminin çok kaliteli olduğunu düşünüyorum.
Dezavantajları: Okul çok küçük ve Kayseri'de hatta Kayseri'de yaşayanların bile bu üniversiteden haberi yok bilenler de özel sanıyor :)
Evet gerçekten öyle ben de ablamın arkadaşlarından kaliteli olduğunu hocalarında ilgilendiği duymuştum internetten bakıncada memnuniyet olarak en iyi üniversitelerden biri ondan dolayı tercih etme ihtimalim çok yüksek ve büyük ihtimallede gelir. Teşekkür ederim yardım ettiğin için.

global_0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet
Abdullah Gül üniversitesinde Elektrik Elektronik bölümünde hazırlığı yeni bitirmiş birisi olarak hazırlığı geçmek için çalışmak gerektiğini söyleyebilirim. Üniversite kampüsünün küçük olmasının avantaj ve dezavantajları var. Eğitim olarak hazırlıkta zorlanırsınız fakat bitirdiğinizde gerçekten kaliteli bir İngilizceye sahip olursunuz. Bölümde ise çevremde gördüğüm kadarıyla gerçekten zor fakat kaliteli bir eğitim var, öğrenciler birçok proje yapıyor. Gördüğüm kadarıyla hazırlıkta ve bölümde gerçekten bilgili ve samimi hocalar olduğunu düşünüyorum. Umarım yardımcı olur :)

fnevs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ömer Faruk ÖZCAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Yazılım.
Abdullah Gül üniversitesinde Elektrik Elektronik bölümünde hazırlığı yeni bitirmiş birisi olarak hazırlığı geçmek için çalışmak gerektiğini söyleyebilirim. Üniversite kampüsünün küçük olmasının avantaj ve dezavantajları var. Eğitim olarak hazırlıkta zorlanırsınız fakat bitirdiğinizde gerçekten kaliteli bir İngilizceye sahip olursunuz. Bölümde ise çevremde gördüğüm kadarıyla gerçekten zor fakat kaliteli bir eğitim var, öğrenciler birçok proje yapıyor. Gördüğüm kadarıyla hazırlıkta ve bölümde gerçekten bilgili ve samimi hocalar olduğunu düşünüyorum. Umarım yardımcı olur :)
Teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldun

Top Bottom