Neler Yeni

Abdullah Gül Üniversitesi

global_0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet
Son düzenleme:

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Abdullah Gül Üniverstesinde elektirik elektronik mühendisliği yazmayı düşünüyorum acaba üniversite ortamı ve eğitimi nasıl yardımcı olabilir misiniz
Abdullah hacigul zannettim

fnevs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ömer Faruk ÖZCAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Yazılım.

Basarx5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdullah B.
Rica ederim, başka herhangi bir sorun olursa hazırlık veya bölümle ilgili bölümdeki arkadaşlara da sorarak bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim.

Abdullah Gül Üniversitesi YouTube kanalında da zaten birçok bilgilendirme videosu bulunmakta. Kanalı inceleyerek de birçok konuda bilgi edinebilirsin.

Öncelikle merhaba. Bende AGÜ makine mühendisliği düşünüyorum.Bildiğiniz kadarıyla makinenin eğitimi nasıldır. Bide okulun yurtları varmı ?

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Samet Yeniköy
Abdullah Gül Üniverstesinde elektirik elektronik mühendisliği yazmayı düşünüyorum acaba üniversite ortamı ve eğitimi nasıl yardımcı olabilir misiniz
hocam elk-elo mühendisliği bende istiyorumda meslek matematiği zor gibi. Sence nasıl biraz zorlayınca anlarmıyım.

fnevs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ömer Faruk ÖZCAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Yazılım.
Öncelikle merhaba. Bende AGÜ makine mühendisliği düşünüyorum.Bildiğiniz kadarıyla makinenin eğitimi nasıldır. Bide okulun yurtları varmı ?
Evet okulun yurtları var mı
Rica ederim, başka herhangi bir sorun olursa hazırlık veya bölümle ilgili bölümdeki arkadaşlara da sorarak bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim.

Abdullah Gül Üniversitesi YouTube kanalında da zaten birçok bilgilendirme videosu bulunmakta. Kanalı inceleyerek de birçok konuda bilgi edinebilirsin.

Üniversitenin kendine özel yurtları var mı varsa çıkma ihtimali nasıl başarıya göre mi veriliyor yoksa kura mı çekiliyor ve hazırlıkta sıfır İngilizceyle geldik diyelim yine üst düzey İngilizce öğreniyor muyuz

melidoas6

80+ Silver

Üniversitenin kendine özel yurtları var mı varsa çıkma ihtimali nasıl başarıya göre mi veriliyor yoksa kura mı çekiliyor ve hazırlıkta sıfır İngilizceyle geldik diyelim yine üst düzey İngilizce öğreniyor muyuz
Hazırlıkta b1-b2 arası oluyor genelde b1+ seviyesine kadar öğretiyorlar. Okuldan okula değişir ama c1-c2 bekleme hazırlıktan.

global_0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet

Okulun özel yurtları var eğer bölüme girenler arasında %10 arasında iseniz yurt burslu olarak kalıyorsunuz. Yurt burslu olunca hem daha az ücret ödüyorsunuz hem de 5 yıl boyunca kalma hakkınız oluyor. Burssuz olanlar ise emin olmamakla beraber her sene seçiliyor diye biliyorum.

KYK yurtları için ise okula 20-30 dakika uzaklıkta KYK yurtları bulunmakta. Sık sık üniversiteye gelen otobüsler bulunuyor.

Hazırlık okulu ve İngilizce için ise hazırlığı en iyi ve zor olan üniversitelerden birisi diye düşünüyorum. Bitirdiğinizde gayet rahat bir şekilde İngilizce konuşabilir ve anlayabilirsiniz ayrıca bölümler de %100 İngilizce olacağı için İngilizceniz gelişecektir.

Daha fazla bilgiye Abdullah Gül Üniversitesi sitesinden ve YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.

fnevs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ömer Faruk ÖZCAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Yazılım.
Okulun özel yurtları var eğer bölüme girenler arasında %10 arasında iseniz yurt burslu olarak kalıyorsunuz. Yurt burslu olunca hem daha az ücret ödüyorsunuz hem de 5 yıl boyunca kalma hakkınız oluyor. Burssuz olanlar ise emin olmamakla beraber her sene seçiliyor diye biliyorum.

Hazırlık okulu ve İngilizce için ise hazırlığı en iyi ve zor olan üniversitelerden birisi diye düşünüyorum. Bitirdiğinizde gayet rahat bir şekilde İngilizce konuşabilir ve anlayabilirsiniz ayrıca bölümler de %100 İngilizce olacağı için İngilizceniz gelişecektir.
Çok teşekkür ederim tekrardan

global_0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet
Yurt sorusu için üstteki cevaba bakabilirsin. Makine mühendisliği için AGU resmi sitesini ve YouTube kanalını incelemen daha doğru olacaktır fakat bildiğim kadarıyla Makine Mühendisliği bölümü de genel olarak diğer bölümler gibi öğrencileri gerçekten zorlayan fakat kaliteli bir eğitim veren bir bölüm. Hatta rektörün bulunduğu son canlı yayını izlerseniz orada Makine Mühendisliği bölümü için öğretim üyesi sayısının da arttırıldığından bahsediyordu. Bu kaynakları inceleyerek daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Top Bottom