Senin dediğin yukarıda yazmıştım senin detaylı yazmışsın.
İllegal yollarla gidiyorlar zaten.
Sağlam bir şebeke siz'den 13-18 bin dolar aralığında para isteyecektir, fakat bu şebekelere ulaşmak zordur. Ulaşırsanız'da telefondan değilde Whatsapp'dan konuşmanızı tavsiye ederim, normal hat güvenli değil.
Şebeke sizi öncelikle Meksikaya yollayacak ve sizi Meksika ABD sınırına ulaştıracak, Şebeke sizi amerika sınırına geçirecek ve tek yapmanız gereken polise teslim olmak üzeriniz'deki herşeyi alacaklardır, sonrasında ise küçük bir prosödür ile...
Kampa yerleştirecekler, kamp sürecinde bazı insanlar 1 günde kalıyor, 1 haftada kalıyor, 6 ay'da kalıyor belki 8-9 ayı bile bulabiliyor Kamp'dan çıkmanızı sağlayacak avukatlar bizzat Eyalet tarafından yetkilendiriliyor ve sizin öz geçmişinizi araştırıp mahkemeye veriyor.
tabii ki avukat 2. Bir ihtimal, Asayiş tarafından size kefiliniz var mı diye soruluyor, tabi ben kefil diyorum normal şartlarda size sponsorunuz var mı diye sorulur? Yani sizin ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek yanında kalabileceğiniz biri, o yoksa avukat görevlendirilir.
Avukatınız sizi kamp'dan çıkardık'dan sonra çalışma izninizi ve güvenlik numaranızı çıkartıyor tabii ki Amerika'da yaşayan dost veya akraba varsa avukatı kullanmanıza gerek yok ve en önemli mevzu ise parayı irtica etmeden vermemeniz.
Vallaha benim bildiklerim bunlar yapmak mantıklı mı bence değil...