Neler Yeni

Kaçak yolla yurt dışına (ABD'ye) kaçma fikri

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,601
İsim
Anon
Avrupada o kadar acılamiyorsun iste anlatmak istedigim o. Hersey cok sıkı ve merkezlerde olan yerler hep kurumsallarin olduğu için seni eziyorlar. Burda bu kadar musteri geliyorsa orda da o kadar musteri gelse şu euro uzerinden kazansa diye bisey olmuyor ulkelere gore degisiyor gelir vergisi %35-40 civari ve bir ton denetim var.
Bahsettiğin konu hakkında bilgim yok fakat herkes klinik ya da fitness açacak gücü sermayesi yok.Benim bahsettiğim konu normal çalışan isen türkiyede eziliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Avrupada o kadar acılamiyorsun iste anlatmak istedigim o. Hersey cok sıkı ve merkezlerde olan yerler hep kurumsallarin olduğu için seni eziyorlar. Burda bu kadar musteri geliyorsa orda da o kadar musteri gelse şu euro uzerinden kazansa diye bisey olmuyor ulkelere gore degisiyor gelir vergisi %35-40 civari ve bir ton denetim var.
Ayrıca 300 400k dolara vurunca 10k dolar avrupadaki daha fazla kazanıyordur bence

r00t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Kusay
Kaçak gitsende bir şey olmaz Amerika göçmenler ülkesi her irktan var kafaya takma

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
kacak gidince begenmedigin afgan ve suriyeliden ne farkin kaliyor. Ustune birde turkiye itibarsizlasiyor

MonSalai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emrullah
Madem bu kadar legal takılacaksın Legal şekilde gitmeyi dene bence.
Bu legal takılmak değil ki. Normal bir insan gibi yaşamak. Kaçak gidip orada iltica etmekte legal bir yöntem bu arada. Sadece W&T gibi vesaire şekilde gitmek, ülkeye geri dönüşümü sağlıyor.

kacak gidince begenmedigin afgan ve suriyeliden ne farkin kaliyor. Ustune birde turkiye itibarsizlasiyor
Zaten daha önce de bir arkadaşa söyledim. Ben oraya gidip Afganlar veya Suriyeliler gibi tüm gün para yiyip, arapça konuşup, sahilde insanları rahatsız etmeyeceğim. Çalışacağım sadece. Ayrıca aynı durumda olsanız ülkenin itibarsızlaşmasını düşünürmüsünüz? Bunu samimi bir şekilde soruyorum.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
Bu legal takılmak değil ki. Normal bir insan gibi yaşamak. Kaçak gidip orada iltica etmekte legal bir yöntem bu arada. Sadece W&T gibi vesaire şekilde gitmek, ülkeye geri dönüşümü sağlıyor.

Zaten daha önce de bir arkadaşa söyledim. Ben oraya gidip Afganlar veya Suriyeliler gibi tüm gün para yiyip, arapça konuşup, sahilde insanları rahatsız etmeyeceğim. Çalışacağım sadece. Ayrıca aynı durumda olsanız ülkenin itibarsızlaşmasını düşünürmüsünüz? Bunu samimi bir şekilde soruyorum.
o davranislari yapip yapman degil olay kacak girmek. Ayrica lega gitmekte her zaman yarar var. Ve evet itibarini dusunurum (ki dusundumde)

MonSalai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emrullah
o davranislari yapip yapman degil olay kacak girmek. Ayrica lega gitmekte her zaman yarar var. Ve evet itibarini dusunurum (ki dusundumde)
Oraya kaçak gidip oranın devletinden onay aldıktan sonra orada kalınabiliyor. Kaçak bir şekilde gidip kalınamıyor zaten. Devlet onay verdikten sonra da benim Green Card'ım çıkıyor ki bu vatandaşlıktan önceki evredir. Ülkenin itibarını düşünmeniz güzel bir şey, fakat herkesten aynı hassasiyeti beklemeniz garip. Ben hayatım boyunca çalışıp 1 ev 1 araba sahibi anca olabileceğim ülkenin itibarını daha nasıl düşürebilirim ki? Bu zaten bir itibarsızlık değil midir?

Net haklısın ancak neden ABD ? Dubai gibi ülkelerde vatandaş olman vs çok daha kolay ve iş olanakları çok fazla
Dubai gibi ülkelerin kendi vatandaşları yani yerlileri çok zengin. Oraya gitsem aylık 10.000 Dolar bile kazansam bu para oraya göre çok gelmeyecek. ABD sadece bir örnek, kalbimde ilk sırada ABD sonrasında Kanada, Almanya gibi ülkeler yatıyor.

Top Bottom