UnlegitPanda
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 717
- İsim
- Enes kaplan
Dostlar abim kredilere başvuru yapıyordu, dün bir linke basmış ve çıkmış ertesi gün bir numara tarafından aranıp, böyle böyle bir başvuru yapabilirsiniz felan demiş, abim o sırada işi ile meşgul olduğu için anlayamamış ve adam ne dediyse yapmış. Sonuç olarak bir kaç kod vermiş ve karşı taraf hesabına erişim sağlayıp avans limitini 55.000TL'ye yükseltmiş ardından bu parayı yine abimin Akbank hesabına atmış, olayıda yanlışlıkla banka parasını kartınıza attım, o parayı bu adrese yollayabilir misiniz diyerek parayı karşı tarafın hesabına yollamış.
Kısaca olay böyle, bankayı aradık ve olayı anlattık talep oluşturuldu, yarın karakoldan ve savcılıktan suç duyurusunda bulunacağız. Biliyorum sizde benim gibi bunu nasıl yemiş diye düşünüyorsunuz ancak o ankı meşguliyetle olaylar gelişmiş. Bu paranın bize dönme olasılığı ne kadar düşük?
Kısaca olay böyle, bankayı aradık ve olayı anlattık talep oluşturuldu, yarın karakoldan ve savcılıktan suç duyurusunda bulunacağız. Biliyorum sizde benim gibi bunu nasıl yemiş diye düşünüyorsunuz ancak o ankı meşguliyetle olaylar gelişmiş. Bu paranın bize dönme olasılığı ne kadar düşük?