MufasaBoss
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,016
16 Şubatta Gümüş 3 Olmuştum Bunu Forumda Paylaşmıştım Tam 3 Gün Sonra Abiniz Baba Pro Mufasa Gold 1 Oldu Hedef Radiant 

16 Şubatta Gümüş 3 Olmuştum Bunu Forumda Paylaşmıştım Tam 3 Gün Sonra Abiniz Baba Pro Mufasa Gold 1 Oldu Hedef Radiant
Alıntıyı görüntüle
SS AtOlm bu kadar kolay bir şey nasıl zorluyor sizi, gözüm kapalı oynasam immoya çıkarım. Radi top 50.
o sırada 3 aydır bronz 3 ten çıkamayan ben sanırım lanetlendim ne düşüyorum ne çıkıyorum şaka bir yana tebrik ederim16 Şubatta Gümüş 3 Olmuştum Bunu Forumda Paylaşmıştım Tam 3 Gün Sonra Abiniz Baba Pro Mufasa Gold 1 Oldu Hedef Radiant
Alıntıyı görüntüle
Plat Duo Bul Kendine Çıkarsın Gümüşe Ben Tek Başıma Çıktım Ama Bi Ara Bulcam Çıkcamo sırada 3 aydır bronz 3 ten çıkamayan ben sanırım lanetlendim ne düşüyorum ne çıkıyorum şaka bir yana tebrik ederim
kendim çıkmak istiyorum ya boostlanmak istemiyorum evet boostlanmadan çıkmak çok zor ama illa ki çıkacağım birgünPlat Duo Bul Kendine Çıkarsın Gümüşe Ben Tek Başıma Çıktım Ama Bi Ara Bulcam Çıkcam
Knk Boost Değil Ya Duon Olcak İşte Sen Oynuycaksın Hesabındakendim çıkmak istiyorum ya boostlanmak istemiyorum evet boostlanmadan çıkmak çok zor ama illa ki çıkacağım birgün
Şakasına Yazdım Ztn Otizimli Değeilimne diyosun reis![]()
Şakasına Yazdım NojknvcbmkcnGold1 demek he![]()